Misiek 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Z przykrością jestem zmuszony do sprzedaży Ducati. Jest to Monster 900 z 1994 roku, kolor srebrny, nie dawno przywieziony z Włoch, zarejestrowany w PL, stan jak na ten roku oceniam na dobry + (bdb tylko egzemplarze kolekcjonerskie), posiada parę dodatków: - crash pady - odkryte sprzęgło (dekielek Ducati Performance) - przerobione wydechy (Włoska robota) - Gaźniki Flatside Keihin - dużo lepiej reaguje na ruch manetki - Filtr powietrza K&N oraz duży dolot powietrza - Przerobiony - krótki tył. - Po przeglądzie: - wymienione płyny, filtr, olej w silniku Agip 4T 15W50, olej w zawieszeniu, czyszczenie + regulacja gaźników, kontrola świec, pasków, sprzęgła, luzów zaworowych, etc ... Cena jaka mnie interesuje 6400PLN, do małej negocjacji. Wszelkie pytania 514286560 lub PW. Zdjęcia dodam, jak uporam się z aparatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Cholera mnie bierze jak widzę takie ogłoszenia :( Zapewne pójdzie między ludzi w try-miga ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 niech wrzuci jakieś fotki na maila [email protected] pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sami 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 ja też poproszę na [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Ducati, sprzedane. Poszło dziś w dobre ręce. :mrgreen: :cry: teraz przyszło czekać na sezon 2011 i nowy zakup :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach