Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
DuKa

Pług z allegro do Monsterka 600

Polecane posty

Są takie specjalne mocowania (dwa wejścia na śruby i pomiedzy nimi mała przedłuższka), w jedna wkrecasz śrubę przy pługu małe przedłużenie i na drugim końcu śrube od mocowań silnika, wczoraj własnie u siebie montowałem (dzieki KAMYK) z tym że mocowania były orginale odrazu ale pług w carbonie. Chociaż i tak trzeba było modyfikować bo śruby są ciut za krótki albo kupić dłuższe śruby.

Witam,

zaopatrywał się już ktoś z Was w pług od tego użytkownika? http://allegro.pl/spojler-plug-ducati-m ... 96622.html Myślę nad zainstalowaniem takowego, jak to zamocować pod silnikiem?

pozdrawiam

ja nabyłem od nich, jakość całkiem w porządku

co do mocowań nie pomogę, sam potrzebuję nabyć lecz nie wiem jeszcze gdzie ;)

Witam,

zaopatrywał się już ktoś z Was w pług od tego użytkownika? http://allegro.pl/spojler-plug-ducati-m ... 96622.html Myślę nad zainstalowaniem takowego, jak to zamocować pod silnikiem?

pozdrawiam

ja nabyłem od nich, jakość całkiem w porządku

co do mocowań nie pomogę, sam potrzebuję nabyć lecz nie wiem jeszcze gdzie ;)

zerknij w ducati poland na stronie, czasami bywa że mocowania są taniutkie, można też je dorobić jak by co, nie ma w tym dużo filozofi.

Z doświadczenia wiem po moim pługu, że mocowanie to żadna filozofia, a mianowicie wygląda to tak:

Dziury w pługu robisz ( na foto z aukcji widać nawet gdzie powinny być one wywiercone ) dajesz dłuższe śruby z dystansami zamiast seryjnych które trzymają dekle boczne silnika i już po sprawie.

Z doświadczenia wiem po moim pługu, że mocowanie to żadna filozofia, a mianowicie wygląda to tak:

Dziury w pługu robisz ( na foto z aukcji widać nawet gdzie powinny być one wywiercone ) dajesz dłuższe śruby z dystansami zamiast seryjnych które trzymają dekle boczne silnika i już po sprawie.

w takim razie carbon jest inaczej montowany, bo były mocowania opisane wcześniej.

Mocowania sam sobie zrobiłem z kawałka profilu aluminiowego.

Pół godziny pracy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.