dimitrus 0 Napisano Marzec 23, 2011 Grzane manetki? Hmm.... Ciekawe, ciekawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 24, 2011 Franek, grzane manetki są do skutera :lol: 10tka czeka na szybę Performance, nakładkę carbonową na wahacz i carbonowe skrzydełka do setów. Zamówiłem też torowe owiewki z Ricambi Weiss i stelaż pod czaszę TSS. Jak ktoś chciałby kupić to musiałby w miarę szybko decydować się. Zapisałem się na Slovakię w czerwcu więc musiałbym do tego czasu sprzedać i kupić coś innego (raczej twu twu Japonię - tylko i wyłącznie na tor). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2011 Jak ktoś chciałby kupić to musiałby w miarę szybko decydować się. Zapisałem się na Slovakię w czerwcu więc musiałbym do tego czasu sprzedać i kupić coś innego (raczej twu twu Japonię - tylko i wyłącznie na tor). A niech tylko ktoś spróbuje! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Marzec 24, 2011 Jak ktoś chciałby kupić to musiałby w miarę szybko decydować się. Zapisałem się na Slovakię w czerwcu więc musiałbym do tego czasu sprzedać i kupić coś innego (raczej twu twu Japonię - tylko i wyłącznie na tor). No to Rafi jest deal, ja mam swoje litrowe K6 do sprzedania, na tor w sam raz. Bierzesz w rozliczeniu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2011 O taki deal popieram! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 24, 2011 No to Rafi jest deal, ja mam swoje litrowe K6 do sprzedania, na tor w sam raz. Bierzesz w rozliczeniu ?? Ciągle wilka... Wracaj Adaś do warzywnej diety i olej to sushi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 25, 2011 Japończyka wolałbym nawet po lekkim paciaku tak żeby owiewki były do kosza. To miała by być tylko i wyłącznie torówka. Na miasto mam maxi skuter i jest to najfajniejsze rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 25, 2011 Rafi. Nie tylko . Tylko AŻ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducat70 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 Jaka jest cena i czy jeszcze aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 19, 2011 Ducat70 Wstyd tu Poznaniakom robisz :lol: Dwa posty z chęcią kupna 1098 a w "Powitalni" to cię jakoś nie ma :evil: Nadrabiaj zaległości Brother ;) Powodzenia w poszukiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Jaka jest cena i czy jeszcze aktualne? hmm czy aktualne myślę, że tak. Chcę za niego 40tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 SPRZEDANY! Dzisiaj 10tka zmieniła właściciela. Teraz będzie w Poznaniu budzić ludzi rykiem ze swoich kominów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 I co teraz? Oby nie diavel :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 GSX_R :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 :facepalm: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Rafi to jakby sprzedać......:):) no wiesz... ale graty! i czekam na Diavela:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie znałem jej zbyt długo, ale szkoda przeogromna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 22, 2011 Rafi z tej okazji pewnie też jakiś skuter kupi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Rafi z tej okazji pewnie też jakiś skuter kupi :D A wiesz, że się zastanawiałem. :D Mi też szkoda 1098 przyjechałem nią z Sękocina do domu i zsiąść nie chciałem. Motocykl nie zawiódł ani razu, miał swoje fochy ale żadnej awarii. I jeździł tak, że ech... A ten ryk na prostej start/meta na Słovakiaring ech.. Ale nie mogę jej za bardzo żałować żeby nie zapeszyć jej Jackowi nowemu właścicielowi. Teraz zacznę przygodę z jakimś ryżopedem na tor. Zobaczę jak się będę czuł. A jak Diavel stanieje albo nowy SBK rzuci mnie na kolana wrócę do Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 23, 2011 Właśnie skończyliśmy M900Sie - może na otarcie łez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Ciężko Monsterem otrzeć łzy po czymś takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 23, 2011 Ciężko Monsterem otrzeć łzy po czymś takim. O widzisz - już zaczynasz jęczeć :lol: Będzie tak samo jak po S4Rce 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Ciężko Monsterem otrzeć łzy po czymś takim. O widzisz - już zaczynasz jęczeć :lol: Będzie tak samo jak po S4Rce 8-) Hmmmm... Dziwisz się ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Dobrze, że to padło sprzedałes. Czerwony, zajebisty wydech, dzwiek niepowtarzalny, oprogramowanie wyscigowe, moment tylko gorszy od mojej 11-tki :twisted:, sam widziałem jak łykałes 1000 japan na torze, wygląd ideał, poprostu marzenie, szedł jakby z innego świata, fakt: Po CO takie Padło trzymac w domu :shock: :o :( ;) :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Franz przyjacielu jak zwykle można na Ciebie liczyć :) Jestem już dużym chłopcem i nie napalam się na motocykle, kupuje je rozważnie i z głową (lekarz kazał mi to sobie powtarzać) A na serio znalazłem sztuke torową dzisiaj będę dzwonił i umawiał szczegóły transakcji. A co do Ducati ślinka mi leci na widok tego nowego 1199 czy jak go tam zwał. Myślałem, że tylko Diavel ukoi moje serce po 10tce, ale... 1199 eee to jest to!!! Konieczna będzie wycieczka na EICMA w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach