madej2009 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 witam zależy mi na szybkiej sprzedaży(pilnie potrzebuje duzej gotówki ) mojej 916 z 98r 5000 km po generalnym remoncie , tuningowe zawiasy, tłumiki \ http://allegro.pl/ducati-916-biposto-le ... 71179.html cena 20k do negocjacji (zadzwoń napewno sie dogadmy ) nr kontaktowy 798534300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 teeej, wiem że chcesz tylko sprzedać sztuke, ale forum to nie tablica ogłoszeń(wątek juz powinien wylecieć w kosmos), jak juz tu wchodzisz to wypadałoby sie chociaż przedstawić w odpowiednim dziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Te 5000km to od tego remontu ma się rozumieć :?: :roll: A w sumie :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 heh, ;) Boa też masz słabość do tego modelu co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 No baaaa :mrgreen: Nie sądzę aby któryś z Maniaxów nie miał ;) Ale wolał bym oryginał, w czerwieni, do postawienia w salonie (gdybym miał salon i 916 :lol: ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 jakiś wysyp "okazji" można oszaleć :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 jakiś wysyp "okazji" można oszaleć :lol: :crazy: :lol: Kolega sprzedawca mógł by coś więcej o sobie, bo generalnie to nie jest allegro, tylko forum miłośników :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 jakiś wysyp "okazji" można oszaleć :lol: no nie? najpierw musieli, teraz pan sprzedawca z 916 bo mi skarbonek zabraknie do rozbijania :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Już go miałem brac za cene kup teraz!!! Ale jak ktos nawet się przywitać nie chce......to rezygnuje :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Słusznie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madej2009 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 bardzo przepraszam już sie przywitałem :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Bardzo szybko koles sie jej pozbywasz. 2 tygodnie temu kupiles ja na ebayu za niecale 2500 funtow (niezla przebitka = handlarz), nawet nie chcialo ci sie zdjec nowych zrobic tylko umiesciles te same, zdazyles go zarejestrowac na siebie? V5 jest na twoje nazwisko? Ps. Zwrocic uwage, to jest track bike wiec nie ma zadnych lamp, lusterek i innych <font color='red'>[desmo]</font> drogowych. Owiewki z laminatu. Kupa kasy do wlozenia by moglo jezdzic to po polskich drogach. Oto link, jeszcze dziala: http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-916-TRACK- ... 19bf7536e8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Wrzesień 23, 2010 Remi jest jak Anioł :) ! Chroni nas przed błędami. Przyjacielu. Przy najbliższym spotkaniu zbieramy na dobrą... dla Ciebie-ja tego dopilnuję. Twoja wiedza jest na wagę złota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 xxtreme :clap: :thumbup: :clap: :thumbup: :clap: :shock: :-o wielkie dzięki man !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 A w orginalnym linku nic nie pisze o dokumentach, wiec bez mozliwosci rejestracji pewnie. Czy kolega sprzedajacy juz dokupil jakies :lol: Ach, byly wlasciciel zmienial olej co kilka TD, a ty piszesz, ze co kazdy :lol: Pewnie jeszcze na tym nie jezdziles :lol: Ps. Nie mowie, ze to zly motocykl :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 trafiony zatopiony :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madej2009 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 koleś dorzuca lampy tylna i przednia , a co do doka to V5 nie ma ale polska to kraj możliowosci :twisted: p.s.nie jestem handlarzem , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 ... :| :| :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madej2009 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 trafiony zatopiony :clap: zebyś wiedział! sprzedany ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Dobrze, że zostawiłeś ślad na tym forum. Mam jeszcze nadzieję, że nowy właściciel tutaj trafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madej2009 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 kupił go Angol i zostanie w UK , ale ja tutaj zawitam jak sie odkuje z kasa bo musze auto naprawiac z tad ten przymus , nie jestem handlarzem , kupiłem 916 bo podobał mi sie ,myślałem jeszcze o 1098s :oops: ale kasa nie ta ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 /.../ ja tutaj zawitam jak sie odkuje z kasa /.../ Brzydko się zachowałeś, więc raczej tu miło nie będziesz traktowany, jeśli będziesz powtarzał takie akcje. ps.okazuję skruchę i edytuję :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 /.../ ja tutaj zawitam jak sie odkuje z kasa /.../Frajersko się zachowałeś, więc raczej tu miło nie będziesz traktowany. Ludziska wyluzujcie :shock: :shock: :shock: Bez przesady :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 /.../ ja tutaj zawitam jak sie odkuje z kasa /.../Frajersko się zachowałeś, więc raczej tu miło nie będziesz traktowany. Ludziska wyluzujcie :shock: :shock: :shock: Bez przesady :evil: popieram. trochę luzu więcej... owszem, nie ładnie że kolega trochę ściemnia ale nie ma powodu żeby wyzywać od frajerów. pozdrawiam żółty Mikoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Nom, kolega Boasty chyba trochę za bardzo pojechaaał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach