Raceboy 0 Napisano Październik 12, 2010 Na sprzedaż moje piękne Ducati Monster 620ie Dark. Został sprowadzony z salonu w Austrii, gdzie stał jako ekspozycja. Motocykl jest bezwypadkowy w oryginalnym czarnym, pół matowym metalizowanym lakierze. Monster ma zamontowaną szeroką kierownicę LSL, lusterka carbonowe, przewody hamulcowe w stalowym oplocie. Kanapa obszyta nicią w kolorze włoskiej flagi, tankpad Italy. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Na koniec lipca zostały wymienione opony (Bridgestone Battlax), kompletny napęd, wszystkie płyny, filtry, żarówki oraz klocki hamulcowe. Gratis dorzucam do motocykla nakładkę na miejsce pasażera, owiewkę z szybą oraz nowy kask amerykańskiej firmy AFX. Sprzęt w pełni przygotowany do sezonu 2011. Cena 11 tyś pln do negocjacji w granicach rozsądku. Kontakt: 606 712 902 Mateusz, Poznań http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2278045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 12, 2010 Wstaw go do nas w komis, zawsze więcej ludzi obejrzy ;) A chodzą ludzie i pytają, pytają... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 12, 2010 "Za siadanie na motocyklu walę w mordę bez ostrzeżenia" :) A na poważnie, to wolałbym mieć go jednak u siebie w garażu, gdyż ja nim codziennie jeżdżę. Tak długo jak mi sople z nosa nie pójdą i nie spadnie ani deszcz, ani śnieg, nawijam kilometry :) Jeśli nie znajdzie się na niego żaden- jeszcze nieświadom swojego szczęścia- nowy właściciel, to może, może... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 13, 2010 Wstaw go do nas w komis, zawsze więcej ludzi obejrzy ;) A chodzą ludzie i pytają, pytają...pzdr Domin - jeśli mnie miałeś na myśli - to potwierdzam :lol: P.S. Dodaję ogłoszenie: Chętnie zarobię brakujący 1000zł na zakup Monstera od Raceboy'a. Rodzaj pracy dowolny :lol: Oferty proszę kierować na PW bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 14, 2010 "Za siadanie na motocyklu walę w mordę bez ostrzeżenia" :) To było inaczej :idea: "Za siadanie, bez pozwolenia, walę w mordę bez ostrzeżenia" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 19, 2010 No jak, nikt? Cena jest do dogadania :) Zresztą, przyznać, się, kto dzwonił w piątek i był dogadany na wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 27, 2010 Czy oferta nadal aktualna :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 27, 2010 Tak, aktualna. Cena do negocjacji. Śmiało dzwoń 606-712-902 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 27, 2010 Powiedz czy moto ma ślady jakiejś obcierki, zdarte rączki kierownicy, klamki, itp i czy nosi jakieś ślady zarysowania. Prosiłbym też o dokładne fotki poszczególnych części (rama, koła, silnik, kierownica, zawias) no i pytanie czy robiłeś cos przy zawieszeniu i rozrządzie. Generalnie chciałbym zobaczyć wszystkie wady bo do poznania mam duzo km. Fotki mozesz wysłać na [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 27, 2010 Poszło. A na przyszłość, to proponuję jednak zadzwonić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Październik 29, 2010 Raceboy, Prześlesz fotki też na [email protected] ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 29, 2010 Ducati dzisiaj sprzedane. A ja idę się chyba nawalić, taka dolina. Kurde, dlaczego z motocyklem człowiek zaprzyjaźnia się jak z wiernym psem? :( Oby służył nowemu właścicielowi i dał tyle frajdy z jazdy, ile mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Październik 29, 2010 Nie wiem czy gratulować czy współczuć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 29, 2010 Mateusz - szukaj dobrych stron tego posunięcia: Aprilla Tuono lub Benelli TNT coraz bliżej :lol: A kto kupił ? Ktoś stąd ? Zobaczymy go jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Październik 29, 2010 Kupił go topgear68, który na poprzedniej stronie pytał o zdjęcia. Monster pojechał aż za Katowice. Nowy właściciel obiecał wkleić zdjęcia jak założy zadupnik i myślę, że będzie udzielać się na forum. Idę zapić smutek po Potworku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 30, 2010 A ja juz wróciłem prawie do domku :mrgreen: Pasy trzymały idealnie :D Zostawilem sobie jeszcze 50 km zeby dojechac nim na kołach do domku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 30, 2010 No to gratulacje topgear! Dbaj o niego, a da Ci wiele przyjemności. elo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 30, 2010 Właśnie takiego motocykla szukałem :) Ducati ma dusze :mrgreen: Tylko na razie przeraża mnie dolny zakres obrotów, ale myślę, że prędzej czy później go opanuję :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 30, 2010 Gratulacje Tylko na razie przeraża mnie dolny zakres obrotów, ale myślę, że prędzej czy później go opanuję :roll: To wsiądź na desmoquattro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach