Gorzko 10 Napisano Październik 14, 2010 Witajcie, w związku z zimowymi modyfikacjami monstrum mam kilka rzeczy na sprzedaż od niego, ceny do negocjacji. - zebatka przednia i tylna w dobrym stanie - cena do ustalenia - komplet tłumików REMUS by Ducati (oba w bardzo dobrym stanie, niewielkie ślady użytkowania) cena za komplet 400zł - boczki carbon cena 250zł (2 szt) - boczek od strony sprzegła czarny 1 szt (obecnie oklejony folią w kolorze czerwonym), cena 50zł w razie pytań priv lub [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 14, 2010 podeślij mi proszę fotki tych wydechów na PW, niby je widzałem ale nie pamiętam :oops: może by mi pasowały do 888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 20, 2010 Wszytkie ceny do negocjacji zapraszam na priv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 7, 2010 Nadal aktualne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach