seerek 0 Napisano Październik 31, 2010 Hejka, poleciałem se dzisiaj do mojego Radomia (moje rodzinne miasto, na groby) na jedynym słusznym motocyklu i w trasie ....... odleciał mi wkład do lewego lusterka wraz z ramką :roll: (Darek mi jush wcześniej zwracał uwagę że strasznie "brzęczy"), no i zostałem bez lusterka. Czy ktoś ma coś takiego do sperzedania albo zaproponuje jakieś fajne i niedrogie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daab 0 Napisano Listopad 1, 2010 mam dwa oryginały z M S4RS lub na alledrogo są po 89 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 1, 2010 Mam też oryginały z mojego duka , stan idealny, 100 zł i są Twoje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Mam też oryginały z mojego duka , stan idealny, 100 zł i są Twoje . Oferta nadal aktualna ? Czy 100 zł to cena za komplet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 9, 2010 Pablo, proszę Cię, tylko nie oryginalne lusterka!!!! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Pablo, proszę Cię, tylko nie oryginalne lusterka!!!! :shock: Masz rację Theo, poszedłem w nocy po rozum do głowy ( co rzadko się zdarza ) i zamówiłem w Germanii nieoryginalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Grudzień 10, 2010 poszły już jakiś czas temu , ale do Twoich zardów musi być coś bardziej odlotowego , nie obrażając właścicieli oryginałów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Grudzień 10, 2010 no własnie nie ma nic ładniejszego niz oryginalne lusterka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Ale nie w seryjne tylko jeśli już Ducati Performance :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 10, 2010 oryginalne lusterka :mrgreen: Oryginalne = nietypowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach