Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Cezar

Monster 696 z otomoto

Polecane posty

Cena istotnie niska, ale wiarygodna. Szczególnie że moto przed rejestracja w kraju. A z fotek widać ze to jakiś handlarz samochodów porozbijanych. Pewnie motocykl przywiózł jedynie jako bonus do jakiegoś samochodu. Wart zainteresowania.

Th

A skąd jesteś :?:

Może dzisiaj dam rade nawet jeszcze, a jesteś poważnie zainteresowany bo jak coś to wezmę aparat i cyknę jakieś fotki ewentualnych uszkodzeń czy podejrzanych miejsc :crazy:

Z Białegostoku więc kawał drogi.

A gdybym nie był zainteresowany to przecież bym nie pytał ;)

Zwróć uwagę na uszczelnienie bocznych pokryw i ewentualne wycieki w okolicy wałków rozrządu. Był z tym problem (Była akcja serwisowa na to)

To to ciul... sprawdź rozstaw osi i dokładnie główkę ramy...wysiada od byle pierdnięcia...

Pozdr. J-999

ale tanioszka i czerwony :thumbup: . Cos czuje ze w nastepnym sezonie 696 zrownaja sie cena z starymi monsterami, traca na wartosci niczym chinskie skutery :lol: 8-)

Tak naprawdę jakbym miał wybierać to zdecydowanie 696 a nie S2R800. Arachnia pozdrawiam :-D

Kolego widze, że nawet o niego nie dzwoniłeś :?

Gadam teraz z gościem a on mówi, że on jeszcze we Francji jest i go przywiezie jak bedzie konkretny klient :crazy:

Czyli juz wiemy jaki jest haczyk :lol:

Nie dzwoniłem bo wiadomo jak to jest, przez telefon wszystko błyszczy nowością a na miejscu okazuje się coś całkiem innego dlatego wolałem spytać ekspertów czy dostrzegają coś na zdjęciach ;) Szkoda że jest we Francji to złomiarskie otoczenie na zdjęciach wyglądało tak polsko że byłem przekonany że jest na miejscu :lol:

Dopiero zauważyłem że z tyłu ma prawy kierunkowskaz połamany :roll:

no, racja. coraz tańsze. aż kuszą. ale chyba jednak mi bardziej pasuje stara forma. w sumie to nie wiem, bo nie jechałem jeszcze na żadnym. wychodzi na to,że za ok 20tys można w miarę świeże moto upolować. powodzenia, oby wszystko było okej.

Nie patrz na ogłoszenia.

Może być to naciąganie - wpłacasz zaliczkę 3000PLN, i ani kasy ani motocykla.

Czasami zdarza się że hakerzy przejmują czyjeś konto z allegro lub otomoto - było ostatnio o tym w jakiś wiadomościach.

Tak więc lepiej uważać na okazję.

Przykładem monster s4rs z allegro http://otomoto.pl/ducati-monster-s4rs-M2303622.html.

Sposób nakręcania klienta maja bardzo ciekawy i wart opisania.

Taki sprzedawca jest na początku bardzo wiarygodny, odpisuje na każde maile, podsyła umowę kupna/sprzedaży itp.

Plan, który przedstawia jest w skrócie taki: klient płaci firmie spedycyjnej kasę za moto, wtedy facet wysyła go za pośrednictwem firmy spedycyjnej do klienta. Dopiero gdy klient potwierdzi, ze moto jest ok, pieniądze idą na konto sprzedawcy. Jeśli klientowi moto nie odpowiada firma odbiera go od klienta i zwraca kasę.

Sprzedawca w miedyczasie podaje link do firmy spedycyjnej, która ma najbliżej i ją poleca. Strona zawiera wszystkie informacje o firmie, usługach, umowy itd. Strona jest zawsze podstawiona i numer konta rownież, firma nie istnieje, wpłacajac na podane konto zasilamy fundusze sprzedacy :mrgreen:

I oklejony "jazda testowa" a termisy załozone? Coś dziwnie.

Rzeczywiście widać wszystkie uszkodzenia :?

np. plastik połamany na zadupku i pekniety plastik zbiornika

Miałem na myśli to ze fotki sa ogolne a nie ma dokladnych zdjec uszkodzonych miejsc. Ja jak sprzedaje cos uszkodzonego to staram sie pokazac dokladnie wszystkie wady.

Uszkodzone:

- lusterka

- kierownica

- klamka sprzęgła

- błotnik przedni pęknięty

- dźwignia zmiany biegów

- pęknięta nakładka zbiornika

- uszkodzona nakładka na fotelu kierowcy

- oraz pewnie dodatkowe uszkodzenia :porysowany dekiel lewa strona, uszkodzony ogranicznik skrętu ciekawe jak główka ramy ?

Cena: 12900 + VAT (obecnie jeszcze 22%) 15738 + koszty naprawy Wyjdzie na to jak by kupić ładny sprawny motocykl.

Wypatrzyłeś to wszystko na tych kilku marnych fotkach z aukcji ? Jestem pod wrażeniem :shock:

Trochę słabej jakości zdjęcia, ale tyle zauważyłem :mrgreen:

W końcu siedzę w tym od prawie 10 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.