Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
robert ducati

Czy znacie ten komis???

Polecane posty

Siemka! :D Czy ktoś zna tą firme bikemaster z Gdańska??? Ewentualnie czy ktoś może obejrzeć 749 dark 2004r który tam mają i co myslicie o angolach wogóle czy ktos ma angola i nie żałuje pozdr wszystkich!!!!

Mam negatywne doswiadczenia z motocyklami z wysp. Praktycznie każdy ducat który gościł w naszym serwisie nosił ślady eksploatacji w ichnim klimacie. A nie były to stare motocykle. Zwykle sa to problemy z lakierami i korozją, ale zdarzały sie i "popróchniałe" instalacje elektryczne.

Pewnie trafiaja się zadbane sztuki, ale ja nie spotkałem jeszcze ducata po którym nie widać byłoby że jest z UK.

Poczytaj o bike master na forum motocyklistów- jest tam dużo postów na temat. Wynika z nich, żeby nie podpalać się super wyglądem motocykla, bo zawsze są odpicowane na maxa, ale miny ludziom nie sprzedają. Zresztą- nic nowego nie odkryję-jak kupować Dukę, to ze znajomym serwisantem, wróżką i ostatnim zwycięzcą totolotka :D

Dzieki za podpowiedzi. Poczytac na forum zawsze można ale myslałem że ktoś konkretnie miał styczność z bikemaster? Ale tak jak tu jeden kolega napisła lepiej angole z klimatu morskiego omijac korozja itd...!!! pzodr :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.