Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pigsub

Zapytanie odnośnie Monsterka

Polecane posty

Witam wszystkich jestem nowy więc proszę o odrobinę wyrozumiałośći :). Zaraziłem się chorobą pt. Ducati- mam prośbę o wypowiedzenie się na temat monsterka 696. Oczywiście to "okazję" z alledrogo aka alleskładak. Więc nauczony doświadczeniem przekazanym na waszym forum uważam iż podane tam oferty trzeba traktować bardzo rozważnie. Może ktoś zna bliżej te motorki.

http://moto.allegro.pl/otomoto-ducati-6 ... 94125.html

http://otomoto.pl/ducati-696-monster-id ... 03784.html

http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 08232.html

Pozdrawiam.

Z tego co pamiętam, to już o tym drugim była mowa na temat forum i myczek z nim jest taki, że go nawet w polsce nie ma.

Dokładnie drugi stoi jeszcze we francji i czeka na "poważnego" klienta :lol:

A jeśli chodzi o trzeci link to jak widzę moto w takim garażu i zdjęcia w takiej jakości to już nie mam więcej pytań.

A jeśli chodzi o trzeci link to jak widzę moto w takim garażu i zdjęcia w takiej jakości to już nie mam więcej pytań.

Dżizus - to o niczym nie świadczy...

Zawsze można poprosić o lepsze zdjęcia, a i tak motocykl trzeba obejrzeć osobiście.

Dżizus - to o niczym nie świadczy...

Tylko o sprzedawcy to świadczy.

Tyle, że nie kupujesz sprzedawcy a motocykl... więc o faktycznym stanie motocykla to nic nie świadczy.

Dzięki za odpowiedź- fakt iż moto stoii w sypiącej sie tynkiem i nie tylko, ruderze- nie świadczy o tym że ten motor to przystanek zmieszany ze śmietnikiem. Aczkowlwiek na to wskazuje. Ok Szanowni Państwo- patrząc po cenach na allegro zdaję się iż Duc po jednym roku użytkowania (bądź spawania), kosztuje ok. 20 k zł. Czy to realna cena czy tylko specjlana cena na "przystanek"?

Dzięki za odpowiedź- fakt iż moto stoii w sypiącej sie tynkiem i nie tylko, ruderze- nie świadczy o tym że ten motor to przystanek zmieszany ze śmietnikiem. Aczkowlwiek na to wskazuje. Ok Szanowni Państwo- patrząc po cenach na allegro zdaję się iż Duc po jednym roku użytkowania (bądź spawania), kosztuje ok. 20 k zł. Czy to realna cena czy tylko specjlana cena na "przystanek"?

Możemy tutaj palce strzępić do oporu - trzeba zobaczyć motocykl na żywo i basta. Ostatnio miałem klienta, który w podobnej cenie kupił - dramat w biały dzień, rama główna do wymiany, moto składane z dwóch (silnik od nowszego rocznika itd).

Jak nie wiesz co i jak to lepiej ze sobą wziąć osobę obeznaną. Takie usługi wyjazdowe też świadczymy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.