topgear68 0 Napisano Listopad 22, 2010 Mam do sprzedania dźwignię zmiany biegów DUCATI wszystkie modele od 1996 do 2007 oryginalna, brak gumki i jest lekko przytarta co widać na zdjęciu. Cena 40zł z przesyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 Zaklepana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Listopad 22, 2010 Theo jak mogłeś.... :cry: Jak by co to biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 za późno :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 22, 2010 Jutro postaram się, wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 super, robie przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 22, 2010 Theo jak mogłeś.... :cry: Jak by co to biorę. A po co Tobie taka dźwignia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 Śwagrowi do S2R-a. Jego już dwa razy spawana była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 22, 2010 Śwagrowi do S2R-a. Jego już dwa razy spawana była. Ja Konradka pytałem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Listopad 22, 2010 jak to po co. Przeca łamie 2 razy w miesiącu bo jezdzić nie umiem. No chyba ze wiesz coś czego ja nie wiem to mi powiesz w cztery oczy co by wstydu na forum nie robić :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 23, 2010 te ścigant, a moze bys zalozyl odwrócona dzwignie jak kazdy szanujacy sie lanser o marnych umiejetnosciach torowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach