Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Filipos

Uwaga na OKAZJE ALLEGRO - Sprawdzajcie numery VIN

Polecane posty

Witam

Zanim zakupiłem moje Słoneczne ST4 , sporo się rozglądałem po ogłoszeniach i natrafiłem na Allegro

aukcję http://allegro.pl/ducati-st4s-atrakcyjn ... 72487.html - zaczynał bodajże od 13 tyś. , jak dla mnie okazja , biorąc pod uwagę że ma zrobiony serwis i tylko wsiadać i jechać. Jednak zawsze jest jakieś ''ALE'' . Pomijając, że na oględzinach sprzedający powiedział , że jak padł mu aku to startował z kabli podłączając do swojego Jeep-a Cherokee i najprawdopodobniej popsuł rozrusznik . Nawet na krótko nie chciał zakręcić - kompletnie nic nawet iskierki ( założyłem nowy akumulator osobiście bo miałem go już brać ). ''Najlepsze'' albo jak kto woli bez sarkazmów , najgorsze z tego wszystkiego jest to że nie zgadza się numer VIN z papierami. Niedużo bo raptem 2 znaki się nie zgadzają, gdyby Dukaty nie miały nalepki na ramie to można by jeszcze przyświrować z tymi z główki ramy że kiepsko widać .... no ale, sprzedający już dostał twardy dowód i Kartę pojazdu. Jeżeli tego nie odkręci sam to babki w urzędach nie chcą się brać za taki ZONK z błędem bo już się pytałem.

jedyne co mi przychodzi do głowy i jest to drastyczne wyjście , to materiał na dawcę

był już temat na forum, ale tam nie zgafdzala sie chyba jedna cyfra

błąd był w angielskim dowodzie, dało radę zarejestrować, a odkręcać trzeba u źródła a potem w pl

jeżeli chodzi o szczegóły to była zamieniona S na 5 i B na 8. papier przesłali faktycznie z Anglii i w zasadzie ma dwa dowody angielskie jeden błędny i drugi poprawiony. problem w tym że zarejestrował z błędem i dostał Kartę Pojazdu i Twardy dowód ze złym numerem. byłem tam i oglądałem motocykl

Dont panic , angole często maja takie jaja :lolno: :roll: , różnica polega na tym że angolom się to łatwiej odkręca , u nas pewnie też da rade.....

Pewnie łatwiej . Gdyby pani w urzędzie nie była ograniczona papierami i mnóstwem debilnych przepisów pewnie bym już nim śmigał. a tak mam deczko słabszy ST4. można powiedzieć szkoda , ale nie ma tego złego...

ewnie bym już nim śmigał. a tak mam deczko słabszy ST4.

No szkoda, bo Klaudiusza ST4S naprawdę ma kopyto :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.