musieli 30 Napisano Listopad 25, 2010 Jednym słowem :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 26, 2010 No komentarz chyba jest zbędny :crazy: i chyba się szykuje nowy dział : Supercross :lol: Co oni palą :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 26, 2010 do kolekcji: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Listopad 26, 2010 Jednym słowem :shock: Rzeczywiście szok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 27, 2010 Ten Monster był na aukcji ebay.com , większe wrażenie robi 999 :-). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 27, 2010 Ten Monster był na aukcji ebay.com , większe wrażenie robi 999 :-).Pozdr. J-999 Z tego co ja widziałem to raczej był zestaw do zrobienia sobie takiego monstera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 27, 2010 Ten Monster był na aukcji ebay.com , większe wrażenie robi 999 :-).Pozdr. J-999 Z tego co ja widziałem to raczej był zestaw do zrobienia sobie takiego monstera. Chłopcy, temat znany i poruszany już kiedyś viewtopic.php?f=65&t=3230&hilit=terra Omawiany "cross" to terra-mostro http://www.terramostro.com/gallery.cfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 27, 2010 Ten Monster był na aukcji ebay.com , większe wrażenie robi 999 :-).Pozdr. J-999 Z tego co ja widziałem to raczej był zestaw do zrobienia sobie takiego monstera. Chłopcy, temat znany i poruszany już kiedyś viewtopic.php?f=65&t=3230&hilit=terra Omawiany "cross" to terra-mostro http://www.terramostro.com/gallery.cfm Prawda, ale ja tak tylko rzuciłem, że na ebay-u jest taka opcja co do Mostercrossa :) Co nie zmienia faktu, że 999 w wersji cross jest ciekawą opcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach