TomTom 2 Napisano Grudzień 1, 2010 Ładną czapeczke zimową Ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 1, 2010 viewtopic.php?f=76&t=4813 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Ja mam taką na sprzedaż jakbyś chciał. Nówka, okazała się na mnie za duża :crazy: http://allegro.pl/czapka-puma-ducati-ci ... 49674.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Nawigator te od Minimana są super, też mam taką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 2, 2010 Kurde chcialem jakąś czarną lub czerwoną.. ale może skusze się na tą skoro tak polecasz 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 2, 2010 oooo ta jest super! http://allegro.pl/nowosc-2010-czapka-pu ... 13129.html 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 2, 2010 oooo ta jest super! http://allegro.pl/nowosc-2010-czapka-pu ... 13129.html 8-) Pumba z jakimś ży.....m znaczkiem, no proszę Cię :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 2, 2010 Na złość Tobie właśnie ją zamówiłem! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Na złość Tobie właśnie ją zamówiłem! :) No i bardzo dobrze :mrgreen: , nie będziesz miał takiej czapy jak my ducati limited edition :P :lol: Tylko taką Pumba every dres edition ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 2, 2010 pałka 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 2, 2010 pałka 8-) z nawigacji? :roll: :lol: ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 3, 2010 Bedziesz mi jej jeszcze zazdrościł! Jak Wasze sie poździerają, wyblakną, zeszmacą się moja będzie zawsze piękna, elegancka i błyszcząca! 8-) :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 3, 2010 Dajcie spokój przecież to tylko czapka :lol: O tym, że moje są lepsze nie muszę przekonywać, o tym, że są unikatowe również nie są też obowiązkowe :!: więc każdy ma taką jaka mu się podoba. mam jeszcze kilka sztuk, kto będzie chciał- kupi kto nie, to nie nie ma potrzeby porównywać pumy z moją produkcją bo nie ma czego miałem w ręku obie i wiem co mówię puma to zwykła sztanca ale gdybym nie miał swoich i nie było by wyboru też bym ją kupił kazdy gust ma swój własny... pozdrowienia dla bężowych czapek :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 4, 2010 kur..... 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Grudzień 7, 2010 a ja kupiłem z pomponem:) czerwoniastą ducati - dla bambini, mam taki globus że pasuje jak ulał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach