Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
carbon2

999 zna ja ktos ?

Polecane posty

Witamm znalazlem w sieci http://otomoto.pl/ducati-999-testastretta-M2358887.html

niedlugo chce po nia jechac a z wzgledu na brak mozliwosci sprawdzenia motocykla przes snieg bede musial wziac ja na oko niestety .

Ma o niej ktos jakies info cos slyszał ? Wlasciciel twierdzi ze 1000km temu zrobil generalny remont , rolki paski itd . Przebieg raczej przekrecony , Wyglada ładnie . Patrzac po oponach jezdzila po torze zreszta wlasciciel mowil ze jezdzil nia doi poznania . Cena bardzo niska twierdzi ze nie moze sprzedac od lata a chce jak najszybciej bo corka mu sie urodzila

Wlasciciel twierdzi ze 1000km temu zrobil generalny remont , rolki paski itd .

Remont czy przegląd serwisowy?

Twierdzil ze sam motor sprowadzał ze stanow

mowil ze przeglad serwisowy . Poniewaz zostawil kluczyk w stacyjce na 2 tygi sie rozkodowal . Po czym go oddal do jakis specow z wroclawia i odarazu zrobili mu reszte za ktora zaplacil 2tys zł . z Czego przejezdzil moze po tym 1 tys km

Jesli chcesz go kupić to zabierz ze sobą mechanika motocyklowego ( o ducatowego może byc trudniej :D ) Poproś o namiar na serwis który zajmował sie tym motocyklem i wydobądź od nich historię serwisową.

I uzupełnij w profilu dane. Nie ma takiego kraju i miasta.

koles twierdzi ze ma faktury na wszystkie te serwisy do wgladu

Ps na co zwrocic uwage przy kupnie tego modelu ?Slyszalem ze dukaty kiepsko pala ?

I jak na nim widzieic osobe z 195 wzrostu :shock: Wiem wiem za duzy jestem na jakiego kolwiek sporta ale ja muuszeeee hehehe

Ogolnie jestem napalony na jakas V2 sbk a to jedyna ciekawa jaka znalazlem . Vtr same strucle , jedna ladna na allegro w sumie tylko ale ma wydech w 2w1 . Tlr tutaj jeszcze gorzej , Rsv w moim budzecie nic ciekawego tez nie ma . I mowiac szczerze to jedyny motor jaki znalazlem V2 ktory mnie zaciekawił .

Ogolnie kupujac ducata mam większe prawdopodobieństwo ze nie jeździł nim wieśniak w R1 non stop na kole trenujac sztuczki cyrkowe poziomu przedszkolnego

1. Motocykl.

Po za tym sam jak nie miałeś styczności z Ducati nie wiele sprawdzisz.

Tylko i wyłącznie mechanik obeznany z tą marką inni będą twierdzić że coś jest nie tak z silnikiem.

Różne dziwne dźwięki dochodzące z niego i ze sprzęgła.

Ogólnie trzeba na wszystko zwrócić uwagę - szczególnie że to pojazd z USA ... :mrgreen:

Chcesz faktury ? Dziś to nie problem, trzeba potwierdzić u źródła.

no i niestety z mechanikiem od ducati bedzie ciezko , bo jedyna osoba ktora ma jakies pojecie w mojej okolicy wyjechala do stanow jakies 3 tyg temu :/

Jak chcesz pewne 999S to uderz do Dariusza z motomaniax.pl

Na forum znany jako musieli.

Nie polecam zakupu bez mechanika.

Po za tym te 999 z ogłoszenia to totalny golas, jeśli chodzi o wyposażenie ...

no ale amorek skretu jest , seryjny daje rade ?

bede musial zakupic crash pady

i jakis wydech , ale to nie problem ojciec ma w swojej karierze z 20 tłumików only racing hahaha fakt ze glownie do dwusuwów ale myślę ze zrobienie przelotu z carbonu nie będzie problemem i wieś tuningu nie będzie .

No i oslone sprzegla otwarta , te klekotanie :D

ps dziwi mnie dlaczego jest otulina na rurach wydechowych ? po to żeby nie grzały amorka tylnego ?

...ten model był już omawiany jakiś rok temu. Trzeba poszukać...ogólnie ktoś z naszych był oglądać. z tego co pamiętam, powypadkowy + kilka innych problemów.

Poszukaj na forum. Ogłoszenie nie będzie już widoczne ale na 100% było

pozdr zulus

ps. sama cena już mówi sama za siebie...po remoncie :) i 15tysia? he he

Jak chcesz sprzedam Ci moje 999... kupiony od Ryśka w czerwcu, zrobiłem nim 8 tysi... chce kupić 1098... 8-) Trochę do niego dołożyłem i jest młodszy więc i cena będzie większa... jak coś pisz... pozdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.