Jacob1 0 Napisano Grudzień 12, 2010 Salut. Za roczek juz moge startowac do prawa jazdy, a od jakiegos pol roku zaczalem sie interesowac o2o. Sporo czytalem, myslalem o roznych o2o jednak od poczatku mialem chrapke na monstera. Pytanie tylko: jaki ten monster i czy w ogole monster? Nie mam doswiadczenia na dwoch kolkach, jezdzilem jedynie na motorynce i skuterach. Nastepna sprawa taka, ze mam 185cm wzrostu, a podobno, zeby na monsterze nie wygladac jak na motorynce trzeba byc dosyc niskim, prawda? Pytanie moze troche babskie ale dla mnie to wazne. No i jaka wersja potwora na pierwsze moto? PS rozne wersje monstera roznia sie swoim "wzrostem" czy jest to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 12, 2010 Hejka Na początek na pewno "mały" monster. W zależności od funduszy gaźnikowa 600 albo wtryskowe 620, 695, 696. Monstery generalnie nie sa dużymi motocyklami i nawet seria S4 jest niewiele wyższa. Tyle ze są bardziej "spuchnięte". Sporo ludzi Twojego wzrostu lata na monsterach i jest ok. Musisz się przymierzyć, bez tego to gdybanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Grudzień 12, 2010 Sam w tym roku kupiłem sobie małego Monstera. Osobiście nie czuję się na nim jak na motorynce (inni co mnie widzieli na sprzęcie mogą potwierdzić... lub zaprzeczyć :lol: ) Rozsądnie podchodząc do tematu z motocykli małej mocy to Ducati wyróżnia się bo po prostu jest "jakieś" cała reszta - ledwo widoczne. Motocykl serwuje naprawdę potężną dawkę radochy podczas jazdy, dla mnie jest wygodny a też mam jakieś 185 cm w górę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacob1 0 Napisano Grudzień 12, 2010 To dzieki za odpowiedzi, szczegolnie za to zdjecie. Jak widac moge smialo kupowac. Co do funduszy, to nie mam pojecia bo o2o najwczesniej kupie na wiosne 2012, a do tego czasu moze sie wiele wydarzyc. chcialbym juz miec to moto :roll: Rozsądnie podchodząc do tematu z motocykli małej mocy to Ducati wyróżnia się bo po prostu jest "jakieś" cała reszta - ledwo widoczne. Tu sie wyjatkowo zgodze. Wertowalem juz rozne nakedy z mysla o przyszlym o2o, jednak zawsze mysla wracalem do monstera. Zachecam do dalszych wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Grudzień 12, 2010 Też mam koło 184 wzrostu i jakoś nikt mi nie powiedział, że jestem za duży na mojego potworka. Jak dla mnie pozycja baaaardzo wygodna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Grudzień 13, 2010 ... tak się tylko włączę n do rozmowy a propos wzrostu. Wzrost nie ma znaczenia. Kto widział jak Gaston Rahier wygrywa Paryż Dakar w 1985 to wie :) ... a kto nie to niech sobie poszuka i zobaczy jak odpalał swoją Beemkę z kopa :D ...i dawał radę :) pzdr i powodzenia w zakupie monsterka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach