Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KingRider

Ducati Diavel - zmiany:)

Polecane posty

Przynajmniej Ducati słucha głosu klientów. Szkoda tylko że nie tych z Polski bo Ci krzyczą taniej!!! :D

Jestem coraz bardziej zajarany na ten motocykl.

Jak dla mnie szkoda że ten model jest w takiej w formie, solo touring... Choć z tego typu motocykli preferuje styl Harleya akurat. Jeśli nie wymyśla jakiegoś super pomysłu na spakowanie sprząta na wyjazd na dłużej niż 3 dni i dalej niż 200km dziennie to dla mnie pomysł będzie lekko stracony.(choć dla chcącego nic trudnego... Moim monsterkiem 3 dni, 1000km w Bieszczadach) Wprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu

Ale to tylko moje zdanie ;)

JWprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu

Pamiętajmy ze to nadal pozostaje Ducati. Motocykl którego rodowód jest ścisle związany ze sportem. I charakter motocykle to odzwierciedla. Nie wymagajmy więc aby był to wygodny pakowny i praktyczny pojazd. Wg mnie właśnie dzieki temu że jest taki jaki jest mimo dziwnej jak na ducati formy Diavel nadal pozostaje prawdziwym ducatem. Jak ktoś szuka czegoś pragmatycznego to niech w Japonii szuka albo BMW.

Ducati = charakter.

JWprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu

Pamiętajmy ze to nadal pozostaje Ducati. Motocykl którego rodowód jest ścisle związany ze sportem. I charakter motocykle to odzwierciedla. Nie wymagajmy więc aby był to wygodny pakowny i praktyczny pojazd. Wg mnie właśnie dzieki temu że jest taki jaki jest mimo dziwnej jak na ducati formy Diavel nadal pozostaje prawdziwym ducatem. Jak ktoś szuka czegoś pragmatycznego to niech w Japonii szuka albo BMW.

Ducati = charakter.

Może źle to ująłem :) Miałem na myśli że to pierwszy model który prosi się o jakieś takie bardziej akcesoryjne użycie go. Że skoro chcą go nazwać touring to żeby dało się lecieć w długą trasę bez martwienia się o miejsce na rzeczy (Fakt na codzień pozostaje nam powiedzonka "jak sie kocha, to są i wyrzeczenia", a w ostateczności "jak się popieści to i wszystko się zmieści"). A przy zdjęciu podróżnych śmieci żeby niszczył konkurencję jak to jest z prawdziwym Ducati. Zachowanie charakteru z nutką codzienności i przede wszystkim wygody.

No ale to tylko moje skromne zdanie :)

Cheers!

Bo do zagadnienia trzeba podejść z innej mańki.

Franek kupuje St3, nie?

Ja mam dalej swoją Czarną, nie?

Franek wygodnie jeżdzi z moimi ciuchami, nie?

Ja wygodnie jeżdzę bez moich ciuchów, nie?

I wszystkim jest wygodnie! Nie!?!

Bo do zagadnienia trzeba podejść z innej mańki.

Franek kupuje St3, nie?

Ja mam dalej swoją Czarną, nie?

Franek wygodnie jeżdzi z moimi ciuchami, nie?

Ja wygodnie jeżdzę bez moich ciuchów, nie?

I wszystkim jest wygodnie! Nie!?!

To jest moim zdaniem jedyne rozsądne podejście do turystyki.

Franiu wrzuć na forum swój kalendarz wyjazdów żeby każdy mógł Cię "użyć" w przyszłym roku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.