KingRider 0 Napisano Grudzień 20, 2010 http://www.scigacz.pl/Diavel,Black,Diamond,wyjasnien,nastal,czas,14379.html ...ale z tym sedesem przesadzili :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 20, 2010 ...ale z tym sedesem przesadzili :roll: eee ani trochę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 20, 2010 Przynajmniej Ducati słucha głosu klientów. Szkoda tylko że nie tych z Polski bo Ci krzyczą taniej!!! :D Jestem coraz bardziej zajarany na ten motocykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Grudzień 21, 2010 Jak dla mnie szkoda że ten model jest w takiej w formie, solo touring... Choć z tego typu motocykli preferuje styl Harleya akurat. Jeśli nie wymyśla jakiegoś super pomysłu na spakowanie sprząta na wyjazd na dłużej niż 3 dni i dalej niż 200km dziennie to dla mnie pomysł będzie lekko stracony.(choć dla chcącego nic trudnego... Moim monsterkiem 3 dni, 1000km w Bieszczadach) Wprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu Ale to tylko moje zdanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 21, 2010 JWprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu Pamiętajmy ze to nadal pozostaje Ducati. Motocykl którego rodowód jest ścisle związany ze sportem. I charakter motocykle to odzwierciedla. Nie wymagajmy więc aby był to wygodny pakowny i praktyczny pojazd. Wg mnie właśnie dzieki temu że jest taki jaki jest mimo dziwnej jak na ducati formy Diavel nadal pozostaje prawdziwym ducatem. Jak ktoś szuka czegoś pragmatycznego to niech w Japonii szuka albo BMW. Ducati = charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Grudzień 21, 2010 Pojazd z grupy "kochać albo nienawidzieć " . Charakterek na pewno ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 21, 2010 Jak to ścigacz.pl kiedyś ładnie napisał o ducati "Kochaj, albo rzuć." :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 21, 2010 Teoś Pięknie to ująłeś :clap: :thumbup: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Grudzień 21, 2010 JWprowadzenie nowego modelu z nową stylistyką spełniający podobne właściwości jak Monster albo streetfighter. Bez sensu Pamiętajmy ze to nadal pozostaje Ducati. Motocykl którego rodowód jest ścisle związany ze sportem. I charakter motocykle to odzwierciedla. Nie wymagajmy więc aby był to wygodny pakowny i praktyczny pojazd. Wg mnie właśnie dzieki temu że jest taki jaki jest mimo dziwnej jak na ducati formy Diavel nadal pozostaje prawdziwym ducatem. Jak ktoś szuka czegoś pragmatycznego to niech w Japonii szuka albo BMW. Ducati = charakter. Może źle to ująłem :) Miałem na myśli że to pierwszy model który prosi się o jakieś takie bardziej akcesoryjne użycie go. Że skoro chcą go nazwać touring to żeby dało się lecieć w długą trasę bez martwienia się o miejsce na rzeczy (Fakt na codzień pozostaje nam powiedzonka "jak sie kocha, to są i wyrzeczenia", a w ostateczności "jak się popieści to i wszystko się zmieści"). A przy zdjęciu podróżnych śmieci żeby niszczył konkurencję jak to jest z prawdziwym Ducati. Zachowanie charakteru z nutką codzienności i przede wszystkim wygody. No ale to tylko moje skromne zdanie :) Cheers! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Bo do zagadnienia trzeba podejść z innej mańki. Franek kupuje St3, nie? Ja mam dalej swoją Czarną, nie? Franek wygodnie jeżdzi z moimi ciuchami, nie? Ja wygodnie jeżdzę bez moich ciuchów, nie? I wszystkim jest wygodnie! Nie!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 22, 2010 Bo do zagadnienia trzeba podejść z innej mańki.Franek kupuje St3, nie? Ja mam dalej swoją Czarną, nie? Franek wygodnie jeżdzi z moimi ciuchami, nie? Ja wygodnie jeżdzę bez moich ciuchów, nie? I wszystkim jest wygodnie! Nie!?! To jest moim zdaniem jedyne rozsądne podejście do turystyki. Franiu wrzuć na forum swój kalendarz wyjazdów żeby każdy mógł Cię "użyć" w przyszłym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 22, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :D :thumbup: :thumbdown: :crazy: :sick: :sick: :silent: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach