PtaS4iek 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Sprzedam : 1.wydechy arrowy dolne + ECU(S4 tylko z 2001 slip-ons + open airbox) 96506100B ,2. orginalny fullsystem wydechowy:),orginalne lusterka ,kierunki, tylna płetwa,pokrywa sprzegła, tarcze +przekładki +metalowy kosz sprzęgłowy, sety.Ps:Możliwość zestrojenia motocykla na chamowni. Wydechy na moim moto download/file.php?id=884 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Ja poproszę cewkofaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 30, 2010 i +metalowy kosz sprzęgłowy Wszystkie kosze są metalowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Możesz rzucić fotki opisywanych fantów? Ciekawi by se oglądnęli.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PtaS4iek 0 Napisano Grudzień 31, 2010 i +metalowy kosz sprzęgłowy Wszystkie kosze są metalowe :D Chodzi mi o ten "cięższy metal" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PtaS4iek 0 Napisano Luty 13, 2011 Siłownik sprzęgła STM ( krótki popychacz ) 250pln, wydechy oryginał stan 4+ 350pln, ECU 96506100B (oczywiście dziewica:) )750pln,oryginalny siłownik sprzegła 130pln, kierunki 30pln szt. , pokrywa sprzęgła+ uszczelka 90pln ( mogę powycinać dowolny wzór), lusterka org. 60 pln , jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę sprzedać oryginalne sprawne pompy sprzęgła i hamulca + zbiorniczki i klamki. Zdjęcia na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach