Billy 0 Napisano Maj 18, 2011 Motocykl skończony. Właśnie wrócilismy z profesjonalnej, nocnej sesji fotograficznej. Jesli się uda i będą jej efekty przed meetingiem to cos wrzucę. Tak czy inaczej efekt kilku miesiecy pracy będzie do obejrzenia na żywo na meetingu. Gratulacje....juz tylko dwa dni i bedzie mozna podziwiac krola...pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 18, 2011 Ciesze się twoim szcześciem, już w piatek rano bedzie dane mi go widzieć. MONSTERY górą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 18, 2011 po Królewsku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Maj 18, 2011 Oj tam Oj tam... Ktoś musi sprowadzić Theo na ziemię. Szału nima...! ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 18, 2011 Ano ni ma. Przydało by sie coś mniej typowego zrobić. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 19, 2011 Pierwsze kilometry przed wyjazdem na meeting zaliczone. Odwiedziłem stację diagnostyczną i nic nie zgubiłem po drodzę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 20, 2011 no to do zobaczeniu Królu Theodorze :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 23, 2011 Zlot już był. Gdzie zdjęcia?! Nie wszyscy widzieli króla! :( Theodor pochwal się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 23, 2011 Czekam na efekty sesji od fotografa. Prawdopodobnie dziś coś będę miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 23, 2011 Bezapelacyjny Król Zlotu! a zaraz po nim Ducati Lodówka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 23, 2011 Oto On!!! W przygotowaniu znajduje się szczegółowy opis modyfikacji Monstera, zarówno mechanicznych jak stylistycznych. Wraz z wyczerpujacą prezentacja fotograficzną będzie w galerii naszej strony serwisowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Maj 23, 2011 Oto On!!!W przygotowaniu znajduje się szczegółowy opis modyfikacji Monstera, zarówno mechanicznych jak stylistycznych. Wraz z wyczerpujacą prezentacja fotograficzną będzie w galerii naszej strony serwisowej. Fotki godne sprzęta :) wygląda jeszcze lepiej niż w słońcu , jeżeli znajdziesz chwilę czasu to daj znać czy te kable hamulcowe robią tez w kolorze ciemno zielonym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 23, 2011 GEneralnie... .Cudo. Jedyne co mi nie pasuje to wahacz. Cudne wyglądał by taki masywny jednostronny. Ale i tak CUDO :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 23, 2011 Świetny!! No po prostu zapiera dech w piersi! Mam nadzieję że będę miał w niedalekiej przyszłości zobaczenia go na żywo! :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 24, 2011 Zdjęcia bajka, oddają to czego w rzeczywistości można nie dojrzec. Tu na tych zdjęciach jest ten charakter, którego w słońcu ni jak. Dlatego może było tyle różnych teorii. Typowy Las Vegas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 24, 2011 Fajny projekt, dużo pracy włożnej to widać. Widziałem na żywo i robi pozytywne wrażenie. Zdjęcia super klimatyczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 24, 2011 Czas na podziękowania. Dziękuję Darkowi za pomoc w budowie, Mini-Manowi za doradztwo oraz Franzowi bez pomocy którego nie zdązyłbym z projektem na meeting. Oraz wszystkim za słowa oceny pracy nad projektem. Bardzo spodobało mi się jak opisał Mini jazdę na moim monsterze. "jakby zapier...ć siedząc na taborecie trzymając sie za szlufki" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Maj 24, 2011 widzę ze już na ducati.ms jest, jestem pewien że znajdzie się na tapecie niejednej osoby. Super projekt budzi kontrowersje i dobrze!!!!!! Moim skromnym zdaniem wygląda wyśmienicie, dodatkowo zdjęcia oddają klimat. Jeszcze raz garty Theo a i marchewy puszcza zacne :) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 24, 2011 widzę ze już na ducati.ms jest, Podaj linka proszę 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 24, 2011 http://www.ducati.ms/forums/42-monster/ ... ve-78.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 24, 2011 Oto On!!!W przygotowaniu znajduje się szczegółowy opis modyfikacji Monstera, zarówno mechanicznych jak stylistycznych. Wraz z wyczerpujacą prezentacja fotograficzną będzie w galerii naszej strony serwisowej. Rewelka!! :) Bardzo fajne zjęcia!! Jak go widziałem na zdjęciach z Mitingu to coś nie pasowały mi żółte przewody hamulcowe (dałbym niebieskie) Ale teraz widać, że pasują doskonale - do sprężyny tylnego zawieszenia i złotych setów! ... :) Bomba! Gratulacje!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 24, 2011 Pięknie się prezentuje - bajka po prostu .Chyba lepiej jakbyś nocami bo w tym świetle z lansem turbo dostał ;) - gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 24, 2011 Królewskie fotki Króla! suuper sprzęt- super sesyjka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 24, 2011 Panie Theo daj pan większe fotki to na pulpit sobie wstawię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 24, 2011 Kilka nowych fotek. Niestety forum je troche kastruje z rozdzielczości. Chyba tylko mailem przejdą w oryginale. Dziękuję za uznanie pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach