lkrencik 0 Napisano Styczeń 1, 2011 witam na wstępie od razu mowie ze zdjecia i wiecej danych umieszcze jutro, ale natchnelo mnie do wystawienia ogloszenia juz dzis, bo na allegro pojawila sie deseczka moich marzen i szukam na nia pieniedzy :D 1. Palmer Classic 154cm męska kupiłem ją dla siebie gdyż zawsze chcialem miec palmera a ten mial calkiem fajne recenzje. uzywałem go tylko poza trasami latajac w puchu, ale nie po skalach i kamieniach - od tego mam nideckera stardust deska w stanie bdb/db - foty jutro cena 200pln 2. dziecięcy burton dlugosc bodajrze 132 stan baaaardzo dobry cena czekam na oferty foto jutro 3. wiązania Atomic damskie/dzieciece uzywane przez 3 dni przez moja zone. but FORUM rozm 39 byl maksem jaki mozna wlozyc w to wiazanie stan idealny foto jutro cena jutro 4. mam tez na sprzedaz moja 3 deske ktorej tak na prawde nie chce sprzedac Nidecker stardust (ale nie ta do smigania po kamieniach), rok 1998, 154cm najtwardszy stardust z prosukowanych iedykolwiek miekkich desek przez nideckera. poswiadczona przez austriacki sprzet pomiarowy predkosc jaka na niej uzyskalem (na specjalnie przygotowanej trasie do mierzenia predkosci ) to 107km/h - dla niedowiarkow posiadam wydruk z maszyny mierzacej predkosc :D jako ze nie chce sprzedac to cena 450pln czaję sie na F2 Eliminator - boarder crossowa deseczke - podobno najszybsza na rynku deska miekka :D moje marzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 1, 2011 daj fotki tego dziecięcego Burtona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Styczeń 2, 2011 speed demon , chylę czoło przy takich osiągach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 2, 2011 @Pablo - zaraz schodze do piwnicy zrobic foto @mayday - to była czysta głupota. bez kasku, bez zólwia, za to z we krwi. teraz kiedy jestem sporo starszy juz bym nie ryzykowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 2, 2011 oto sweetfocie: Deska nr 1 Dziecięcy BURTON PUNCH o długosci 138cm. bardzo przyjemna deska, nosi na prawde delikatne slady uzytkowania. na ślizgu delikatne ryski, ale nie przekraczajace glębokościa 1mm - takie bardziej zadrapania niz rysy. na pewno nie wymaga regeneracji slizgu - naostrzyc, nasmarowac i latac Deska nr 2 Palmer CLASSIC 154cm. Swietna deska, góra deski porysowana zarowno od wiązań jak i od transportu w trumnie na i ze stokow. ślizg posiada jedną głębszą rysę na długosci okolo 2/3 deski - głębokość okolo 2-3mm. Deska przed sezonem zeszlym byla w serwisie (ostrzenie krawędzi i uzupelnianie ślizgu) Wiązania ATOMIC straight shot Teoretycznie jest to meskie wiązanie ale: - kolor bialy w szare moro miejscami - maksymalny but ktory wchodzi to damski FORUM o rozmiarze 39 - także albo wiązanie dla dziecka albo kobiety z mniejsza stopą :D wiązanie ma bardzo dobre recenzje w sieci na maila moge wyslac zdjecia w wiekszej rozdzielczosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 2, 2011 czaję sie na F2 Eliminator - boarder crossowa deseczke - podobno najszybsza na rynku deska miekka :Dmoje marzenie Mały off-topik: uważam, że boardercrossowe deski to zajebista sprawa, sam ujeżdżam od kilku sezonów Fanatic-a SCORE i po twardej desce to naprawdę ciekawe doświadczenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Coś jak opona gotowa na codzień :) tylko większe umiejętności potrzebne. No i mocniejsze nogi. Zapraszam wiec do zakupów. Dziś wystawie jeszcze narty i buty snowboardowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Jeżeli ktoś był zainteresowany palmerem to już go nie ma. Wystarczyły 2h na Allegro i poszedł za 300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 4, 2011 palmer jednak sie nie sprzedał - z mojej winy deska ma 157cm a nie 154 - kupujacy stwierdził ze jest za długa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 5, 2011 palmer sprzedany został burton i wiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach