Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Truten

Co myślicie o tej Dusi

Polecane posty

szczerze odpuść sobie ten egzemplarz, takie jest moje zdanie moto wygląda na strasznie dojechane.

Pytanie dlaczego jest opalona rana? Czyżby pożar mały po ślizgu? A może to tylko kwas, albo płyn z hydrauliki, na foto ciężko ocenić.

Z tego roku pięcioszprychówki miały SPS-y, wsio ma normalne...

Co do ramy, tobym się nie bał...Suiperbikowe ramy są naprawdę mocne, tylko czołg, albo pociąg może ją zniszczyć...jednak ogień na silniku- okablowaniu itp to już problem....i tegobym się naprawdę bał, zresztą tak samo jak zielonkawej śniedzi w przewodach w "anglikach"...

Pozdr. J-999

Z tego roku pięcioszprychówki miały SPS-y, wsio ma normalne...

Co do ramy, tobym się nie bał...Suiperbikowe ramy są naprawdę mocne, tylko czołg, albo pociąg może ją zniszczyć...jednak ogień na silniku- okablowaniu itp to już problem....i tegobym się naprawdę bał, zresztą tak samo jak zielonkawej śniedzi w przewodach w "anglikach"...

Pozdr. J-999

Moje obawy nie były o ramę, to raczej oczywiste (dla mnie ;p )

Ewidentnie muszę się nauczyć lepiej formułować myśli.

Ta pierwsza jest niezła, ale i cena jak za 998.

Jak kupić 996 to u szwabów od prywatnego sprzedawcy lub z forum ducatisti.co.uk tam pojawiają się ładne sztuki.

Daj sobie spokój. Mieszkam od Koźmina 15 km. Oglądałem go już latem, bo stoi cały czas na świeżym powietrzu. Dla mnie to moto to tylko na części i to najwyżej za ok. 8000 zł. Jest mocno zajechany. Żeby go doprowadzić do stanu nadającego się do jazdy włożysz ok 10 000 zł

Jest mocno zajechany.

No i mi z fotek wygląda na niezbyt poszanowany. A słyszałeś jak chodzi silnik?

Dla mnie to moto to tylko na części i to najwyżej za ok. 8000 zł.

No i więcej nie zamierzałem zaoferować :P Ale jak mówicie że to kiepski pomysł to już sam nie wiem. Może lepiej się wstrzymam i jak będę miał trochę więcej kasy to pojadę do Niemców.

Kurde przyznam że się napaliłem trochę.. Ale w takim motocyklu jak 916/996 idzie się zakochać :mrgreen:

Witam, ja też jestem zdania odpuszczenia tematu. Złom straszny, na czesci jedynie. ogladałem go i tak jak juz pisano stoi pod chmurka juz dłuuugo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.