Arnelize 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Jak w temacie końcowe tłumiki. Skrócone, przelotowe, głośne (teściówka mówiła zawsze, że wie, że jadę po tym, że ziemia się trzęsie ;p a 620 na Edziowych tłumikach i sport clasik na raz nie dawały rady przebić się przez ich wydźwięk :D ) Basu za dużo nie ma ( przez to, że skrócone są) ale ładnie brzmiały, przenikliwy dźwięk :D Nie są to nówki sztuki, prawy jest na wyjściu do kolektora trochę przygięty, i mają ryski. Dla chcącego trochę papieru ściernego czasu i da się zniwelować do zera efekty eksploatacji. Cenka: 250 pln + ewentualne koszty wysyłki takie ło ja na foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 13, 2011 Zaklepuję - jakby co ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Zaklepane Towar dotknięty uznajemy za sprzedany ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Co tam jeszcze masz w tym swoim RTV AGD :?: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Co tam jeszcze masz w tym swoim RTV AGD :?: :mrgreen: Same ciekawe rzeczy młynki kawowe, garnki bez jednego uch ;p Trochę tego jest :) A poważnie, to monowahacz prawdopodobnie od hipcia cały kompletny ( bo chce mieć 10siątkowy u siebie ), amorek skrętu Ohlinsa i sam nie wiem co jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 14, 2011 amorek od czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 14, 2011 amorek od czego? Motocykla :lol: od 999 tylko nie wiem czy z mocowaniami czy bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 14, 2011 no to lipa - do mnie nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Styczeń 15, 2011 Ohlins zdaje się jest montowany w miejsce oryginała bez żadnych specjalnych łączeń... a jaka cena ewentualnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 15, 2011 od 999 do 748 nie pasuje - zaslania stacyjke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 15, 2011 Może tak być faktycznie, że nie pasi bo od 999 amorek ma mocowanie zespojone z obudową, a nie uchwyt zaciskowy na obudowie amora jak to jest np w 1098. A cenka sądzę, że około 900 zł nie więcej na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach