Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lkrencik

szybka obrotomierza - wymiana. czy sie da

Polecane posty

czy w 748 szybka obrotomierza jest elementem wymiennym? czy trzeba wymieniac caly obrotomierz jesli szybka jest pęknięta?

chodzi mi o to czy szybka defaultowo jest czescią wymienna czy tez trzeba mocno kombinowac - nadmieniam ze nie mam zdolnosci manualnych

Nie jest autonomiczną częścią zamienną. Sporo kombinacji jest jako że jest niejako zalaminowana w ramce.

no to dalsza czesc pytania

czy bebechy sa wymienne w stosunku do obudowy

mam u siebie obrotek ze zjaranym srodkiem a znalazlem obrotek sprawny ale z peknieta szybka i chodzi mi o to czy da rade tak pomodzic zeby z 2 zrobic 1

to okop sie w wodzie albo trzaśnij obrotowymi drzwiami :D... aaaa i jesszcze odklej orzełka od hełmu wojskowego

czyli kupuje obrotek

Arnelize - no to sie pojawie z obrotomierzami u Ciebie - chodzą słuchy ze masz zwinne palce i niezle nimi operujesz

Arnelize - no to sie pojawie z obrotomierzami u Ciebie - chodzą słuchy ze masz zwinne palce i niezle nimi operujesz

Która to się wygadała? Aaaa??? hmmm???

Spoko zapraszam, ale co złego to nie ja jak by co.

Sry że trochę kopię, ale jakiś knif na zalaminowaną szybkę ? Lexan do tego mam, tylko jak się wyzbyć starej :( ? Zagrzać i wycisnąć czy jak ?

Sry że trochę kopię, ale jakiś knif na zalaminowaną szybkę ? Lexan do tego mam, tylko jak się wyzbyć starej :( ? Zagrzać i wycisnąć czy jak ?

Wiesz co chętnie bym pomógł, ale nie wiem o jakim zegarku mówisz, co chcesz zrobić dokładnie, a po za tym nie rozbierałem budzika nigdy, więc jeśli nie dostanę go w ręce to nie powiem.

Pozostają tylko domysły co można zrobić. Napisz więcej.

Pozdro

z rozebraniem jest pewien kłopot - albo sie uda albo nie :D

ja rozbierałem 2 sztuki - w obu delikatnie podcinałem ostrzem od noża "szwedzkiego" jegna szybka zeszla bez problemu - druga strzelila razem z tym czarnym w co wklejasz szybkę - procedura była taka sama.

No i o to mi chodziło :) Powalczę. Szybka/Szybki zegarowa/e z 620tki - z tego co widzę to poszla z mrozu, albo może i gleby - nie wazne.

Szwedzkiego noża nie mam - użyję skalpela ;) Czy jest ona też przyklejona od strony hmm - kierowcy ? Wierzchniej ? Czy jest po prostu wlaminowana, i jak ją natnę od wewnętrznej strony to po prostu ją wycisnę i tyle... ?

w 748 jest tak:

- szybka jest wklejona w ramkę w taki specjalny rowek do którego nie wiem jak sie dobrac. ramka jest przecieta w jednym miejscu ale szybka jest przyklejona w rowku do którego nie ma dostepu. natomiast ramka do zegara przyklejona jest od boku i od spodu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.