lkrencik 0 Napisano Styczeń 17, 2011 w czasie transportyu zlamalem prawy heelplate pasazera i potrzebuje go kupic moze komus sie poniewiera po garazu? stan im gorszy (tanszy) tym lepiej bo biedny jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 17, 2011 A po jasną cholerę Ci w ogóle sety pasażera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 17, 2011 bo ja jezdze na moto turystycznie z żoną, a <font color='red'>[desmo]</font> sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 18, 2011 w czasie transportyu zlamalem prawy heelplate pasazera i potrzebuje go kupicmoze komus sie poniewiera po garazu? stan im gorszy (tanszy) tym lepiej bo biedny jestem Mam, będzie Ci pasował, super taniocha: 20zł, stan bardzo zły, bo ma złamany heelplate :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 19, 2011 mam na uwadzę czekam na wiadomosc od presidente, bo napisal mi ze ma gdzies w garazu i jak znajdzie to mi wyśle - a ma niezlamany :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach