Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gorzko

Pytanko o obrotomierz - czy się da :)

Polecane posty

No właśnie czy da się hipotetycznie do monstera bez obrotmierza, dołożyć obrotomierz? (gdzie taki ewentualnie znaleść). A może da się wymienić zegary na jakiś fajne uniwersalne (co byście wtedy polecali). Pytanie ogólnie do znawców tematu ale też do teoretyków :)

musieli ma w ofercie koso - bardzo fajne zegary

jesli chcesz miec w miare oryginał bierz monsterowe

podlączenie obrotomierza jest mozliwe, nawet samemu. w najprostszej wersji elektronicznej acewella podajes zasilanie n azegar a specjalny kabelek okrecasz wokol przewodu WN ustalasz ilosc garów w silniku i działa. to najprostszy i zarazem lekko druciarski sposob, choc producent tak go przewidział

Druciarnia własnie odpada.

Wiec jaka lepsza opcja:

1) Koso (nie wiem jaki model warto do ducata i w jakiej cenie)

2) Orginalne do monstera - rozumiem że od wersji z obrotomierzem zegary? Czy może sam obrotomierz (ale gdzie go dostać?)

zapytaj theo czy mu nie zostały bo z tego co pamiętam to zaklada wlasnie koso

No nie wiem czy z s4 bedzie pasował do 750, może jednak lepszym rozwiązaniem sa KOSO czekam na wypowiedż naszych speców :)

Byłoby to w pewnym sensie rozwiązanie również jednego z moich problemów dotyczących zakupu moto.

Czekam na więcej info.

Gorzko - dzięki za ten temat ;)

No właśnie czy da się hipotetycznie do monstera bez obrotmierza, dołożyć obrotomierz? (gdzie taki ewentualnie znaleść). A może da się wymienić zegary na jakiś fajne uniwersalne (co byście wtedy polecali). Pytanie ogólnie do znawców tematu ale też do teoretyków :)

Oczywiście jak najbardziej możliwy jest montaż obrotomierza w motocyklu fabrycznie nie wyposazonym w owy. zapraszam do znanego ci serwisu. Pomożemy.

No nie wiem czy z s4 bedzie pasował do 750, może jednak lepszym rozwiązaniem sa KOSO czekam na wypowiedż naszych speców :)

Wiem, ze to było lata temu ale... doczekałeś się?  :roll:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.