nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 a no wlasnie. bedziemy swapowac 900 w rame 620 (na miasto), no i sie wacham nad DRUGIM MOTO WYCIECZKOWYM. 748 tansze stoja, ale jakos mi tak glupio scigacza miec slabszego od mieszczucha :) aczkolwiek, scig bedzie na trasy, wiec ta moc to tak prawde mowiac, tylko do osiagniecia jakiejsc zadanej predkosci i tyle. buda musi byc wlasnie ta (klasyczny scigacz ducati), koniec kropka :D doradzcie prosze. p.s. 900 lepszy na miasto czy 620? ewentualna zmiana zebatki wchodzi w gre, co by go utemperowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2011 A mozesz bardziej sprecyzować pytanie? I o co chodzi z tym 998 w tytule? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 2, 2011 900 zjakiego moto? uwazasz ze 900 z ssa jest mocniejsza od 748? popatrz w dane techniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 a to przepraszam, pojemnosciowy tok myslenia. to i dobrze, szala sie przechyla na 748. theo, 998 jakiekolwiek. albo 996. chyba sie musze doszkolic :roll:, bo widze siedemsetke i dziewiecsetke po prostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2011 748 to małe desmoquattro a 998 to testastretta. Mam absolutne przekonanie że chcesz się brać za coś co Cię przerasta nie tylko pod wzgledem technicznym a nawet merytoryczno teoretycznym. Daj sobie spokój bo posujesz tylko motocykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 2, 2011 milcz mechaniku o ponadprzecietnej wiedzy :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 ale co popsuje? ja chce kupic 748 / 998 do jezdzenia. skladamy monstera 620. wsadzamy mu monstera 900 w rame. sciga nie bede ruszac, dlatego pytam, szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 theodor, sorki, sprecyzowalem pierwszy post. chce kupic drugie moto na trasy. albo 748 albo 998. w miedzyczasie wkladamy silnik monstera 900 w moja rame 620. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2011 w takim razie nie wiesz co chcesz kupić. 748 i 998 to zupełnie dwa różne motocykla. Poza zewnętrznym podobieństwem są kompletnie innymi konstrukcjami. Cenowo równiez jest przepaść między nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 2, 2011 998 a 748 czy 996 to inna bajka i cenowa i silnikowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 2, 2011 http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 2, 2011 Jeśli ktoś szuka motocykla proszę o umieszczenie odpowiedniego tematu w dziale "kupię" Prosze również o kozystanie z działu"ogłoszenia znalezione" Nie zaśmiecajmy tematu linkami do ogłoszeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 ano wlasnie. 998 odpada wiec bo sobie urwe glowe :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 2, 2011 Theodorowi chyba zólty kolor do głowy uderzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 zostaw go bo bana dostaniesz :) musze z wami pogadac, kiedy grill? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 2, 2011 jestem kosmitą :D Theo Cię tak załatwił??? Mi tez to zrobił ale na czacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 2, 2011 hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 3, 2011 siwetny zart - dla mnie dziecinada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 3, 2011 :lol: Niewiele zrozumiałem z tego wszystkiego, ale jak masz wolne 30tysi to bierz 998 :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Luty 3, 2011 Jeśli lubisz dużo mieszać biegami i czuć adrenalinę /zdarzę czy nie/ bierz 748, jeśli nie chce Ci się przed wyprzedzeniem każdego wozu z węglem zbijać o dwa w dół to pomyśl o większej pojemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 3, 2011 nabassu a może zrób takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=8NlKD9e2ZtA http://www.youtube.com/watch?v=lL9s6bu0XkY Masz 2 w 1, zamiast kupować drugi sprzęt, za który trzeba płacić znowu OC... :lol: Założę się, że Theo i Musieli będą się cieszyć ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Luty 3, 2011 monster mocny odpada. 900 to bedzie optimum na miasto. na trase cos wygodnego z owiewkami. jak jechalem do gdanska na 620 to nie bylo za koniecznie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Luty 3, 2011 na trase cos wygodnego z owiewkami. / hmm...staram sie sobie przypomnieć czy 748 był kiedykolwiek "czymś wygodnym" i wydaje mi się, że nawet kiedy miałem sporo mniejszy brzuch nie postrzegałem go w ten sposób. Litrowy gixxer którym aktualnie jeżdżę to przy Duce wygodny transatlantyk. Oczywiście przy odpowiednim samozaparciu można go traktować jako turystyka. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 3, 2011 Adam to te sukizuki to jakieś preclowate jak transatlantyk :lol: ;) A na poważnie to każdy ma swoje odczucie, mi tam na moim wygodnie jak na sportową pozycję, im szybciej tym lepiej bo wiatr odciąża nadgarstki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Luty 3, 2011 Nie twierdzę, że się nie da, bo turystycznie używałem jej nie raz. I nie było dla mnie niczym wyjątkowym wsiąść po pracy na 748 z kobieta i machnąć np. 600km do Brna, albo wyskoczyć na weekend na jakiś zlocik... ale są do tego wygodniejsze moto... 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach