Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
theodor

Na co zwrócić uwagę w s4rs przy zakupie

Polecane posty

Poza oczywistymi sprawami obowiązujacymi przy kupnie każdego motocykla to 20 tyś przebiegu to limit dużego przeglądu. Pytanie czy został już wykonany czy jest przed. Jest to dość ważna kwestia finansowa i brak takowego jest istotną przesłanką ku negocjowaniu ceny.

Możesz. 200km nic nie zmieni. Z którego roku ten RS?

Jak masz 200kmdo berlina to i do nas masz niedaleko ;-)

2006 to już dawno powinien być po 2 duzych przegladach. "duże" przeglądy sa co 20 tys km lub 2 lata bez wzgledu na przebieg miedzyserwisowy.

Czyli należy bezwzględnie przyjąć że nie miał przeglądu. Jakakolwiek zaniedbanie w kwestii silnikowej zemścić sie potrafi okrutnie.

Czeka Cię duży przegląd silnikowy i zawieszenia.

Pomijam oczywiste sprawy jak zestaw napędowy czy opony.

P.S. powiedz ze nie zaliczkowałeś tego białego :shock:

własnie o tym myślałem pytając

proszeee, przeciez to widac, ze jest cofnięty po konkretnym dzwonie, to wogole jeździ? Lagi nieoryginalne albo malowane :/. Pomijam fakt niskiej ceny.

A nie, sorki. O innym białym myslałem.

Te lagi to może być kwestia fotki tylko.

Ok, mi sie wydaje ze połka w s4rs jest trochę inna, porownaj ze zdjciami z netu. Poza tym na zdjęciu widać wgniecenie, ale oczywiscie moge sie mylic :geek:

Te półki to akcesoryjne jednak.

Te półki to akcesoryjne jednak.

No i teorie spiskową szlag trafił, chociaz nadal dla mnie dziwnie wyglada :roll:

Mnie się nazwa firmy podoba...

Generalnie przyjrzeć się trzeba okolicom główki ramy, i okiem spojrzeć na śladowość motocykla, generalnie zawsze ze sobą trzeba brać kogoś kumatego, bo czasami się okazuje, że zdjęcie Ok, tylko motocykl nie ten, a sprzedający ma ze sobą "gości z firmy windykacyjnej"...

Pozdr. J-999

jesli chodzi o ten to nalezy zwrocic uwage na to ze miał dzwona przodem http://otomoto.pl/ducati-monster-s4r-s- ... 420339.htm :mrgreen:

niestety nie wyświetla strony

poprawione

SłabyPromil miał chyba dziś oglądać ten egzemplarz, podobno umówić się z tym sprzedającym handlarzem graniczy z cudem.

Jak to powiedział SłabyPromil - jak można wydać tyle kasy na takie półki a nie wymienić wydechu??? :lol:

Ok, mi sie wydaje ze połka w s4rs jest trochę inna, porownaj ze zdjciami z netu. Poza tym na zdjęciu widać wgniecenie, ale oczywiscie moge sie mylic :geek:

Internet kłamie :lol:

Czołem,

Zapomniałem o gościu, zaraz będę dzwonił. Tyle że też nie zdążę bo w piątek wyjeżdzam do ojczyzny naszych sprzętów.

Gostek do tego motocykla ma całą kolejkę chętnych, lakier podobno oryginalny i 3 kluczyki. Co do uszkodzonego przodu to niewiadom, jakby był robiony na handel to raczej nie zakładał by takich półek i akcesoryjnego, pewnie ze dwa razy droższego błotnika.

Facet też nie boi się badania motocykla w serwisie.

Powodzenia

nie znam tego motocykla, ale wg mnie dziwnie niska cena jak za S4RS...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.