Gorzko 10 Napisano Luty 12, 2011 Mam pytanko ogladalem już dwa motoyckle i zauwazyłem że one maja dziwnie stopke, strasznie kładzie się na niej moto, czy to tak powinno być czy jednak coś nie tak jest ze stopka? Moje monstery poprzednie zdecydowanie wyżej stały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 12, 2011 Najczęściej jest to spowodowane obracaniem motocykla w miejscu i podpartego właśnie na stopce i jej wygięcie. Chyba że ma nie dokręconą obsadę stopki do bloku silnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 12, 2011 potwierdzam diagnozę Theodora. moje 748 od obracania na stopce stoi wyraznie nizej niz stalo na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 13, 2011 Ok dzieki za info panowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Luty 13, 2011 Oraz czasami - często po montażu opon Racingowych motocykl bardziej się pochyla. Inna rzeźba opony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 13, 2011 Nie rzeźba a profil Misiaczku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Marzec 12, 2011 mój M900 też tak leży.Będę wymieniał stopkę bo czasem mam wrażenie że moto leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2011 Może też to być spowodowane wysokością tylnego zawieszenia, im wyzej tył tym niżej motocykl. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 14, 2011 Własnie problem mam w tej śrubie przykrecanej do bloku, jakby mocowanie się wyrobiło się jej (lub coś jest źle dokrecona), nie wiem jak to ugryżć narazie. Podskocze do chłopaków z motomaniax napewno zaradza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach