krowa 0 Napisano Luty 15, 2011 tak to jest, jak sie nie ma co robic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 15, 2011 tak to jest, jak sie nie ma co robic.... Czy to oby właściwy dział na taki temat? 8-) BTW: Łaaadneee :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 15, 2011 Darkowi to się niebieskie klameczki spodobały :D Zapowiada się na fajny projekt. Ciekaw jestem całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 15, 2011 Darkowi to się niebieskie klameczki spodobały :D O masz ci los, tego to nie widziałem! Co za plagiat! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 15, 2011 I drewienko serwisowe widzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 15, 2011 I drewienko serwisowe widzę :D To chyba nawet jakaś parkietowa klepka serwisowa :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 16, 2011 spamerzy a projekt wygląda zacnie. mozna prosić o wiecej zdjęć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 16, 2011 Takie rozebrane moto na forum prezentujesz nie wstyd ci :) :lol: :lol: Tak na serio, pokaż foto całego bajka i jakiś opis planów modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 16, 2011 tak to jest, jak sie nie ma co robic.... Śmiało Krowa! Pisz co tam dokładnie kombinujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Luty 16, 2011 To alcantara na siedzonku :?: Zacnie :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 16, 2011 Czyżby cóś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa 0 Napisano Luty 16, 2011 Witam Panowie, to co juz zostalo zmienione pelny wydech przelot- termi superbike do tego zmienione mapy - brzmi rewelacyjnie zebatka z przodu 14 siedzonko oczywiscie alcantara tylne swiatlo led wraz z kierunkami inny zadupek wraz z carbonem z ducati corse amorek oehlins a co bedzie malowanie i naklejki z xerox przyciemnieana szyba z puig troszke malowania proszkowego tu i tam a ta deseczka to tak, zeby wlasnie bylo o czym pisac....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemian 0 Napisano Kwiecień 18, 2013 witam ja mam pytanko bo ja stalem sie szczesliwym posiadaczem tego egzeplaza mozesz mi napisac cos o tym motocyklu wiecej co bylo robione itd bede wdzieczny siemian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach