klaudiusz 0 Napisano Luty 20, 2011 SIema, pilnie kupie Rozrusznik do ST4s .... rocznik 2002 ...... bo Mój już padł kompletnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 20, 2011 jak go sprawdziłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Luty 20, 2011 Yyyyyyyy nie Ja sprawdzałem szczerze mówiąc ...... prund wszędzie jest itd. a Rozrusznik nic .... ani rusz ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 20, 2011 Najpierw trzeba go obejrzeć. mozliwe ze to tylko "skoksowany" komutator. Trzeba wyjąć i obaczyć zanim kupisz za cięzkie pieniędze. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Luty 20, 2011 Sie tylko zabezpieczam ..... kolega właśnie jest w trakcie wyciągania go ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Luty 25, 2011 Znam firmę zajmującą się regeneracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Luty 26, 2011 Taaaaa? :mrgreen: To jak wyjmę to się odezwę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Moto zrobione, po roku walki z nim wreszcie można się cieszyć jazdą :D Rozrusznik zregenerowany, nowy przekaźnik i wszystko gra i trąbi :D Teraz biorę się za kosmetykę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach