Benon 0 Napisano Luty 23, 2011 Witam potrzebna mi jest naklejka na boczek mojego duca 748, najlepiej oryginalna ale jak dobrej jakości to i podróbą nie pogardzę, wygląda jak na załączonym obrazku. Poradźcie gdzie to zdobyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Luty 23, 2011 Drukarnie reklam itp. Mają często dostęp do dobrych materiałów, ceny też nie są straszne - a nóż się uda. A na allegro brak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 23, 2011 Niekiedy ploter to pozorna oszczednosc. Kiedys okazalo sie, ze nieznacznie drozsze a o 'niebo' lepsze byly oryginaly. Uderz do Domina, masz blisko ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Luty 23, 2011 No właśnie już nie mają ASO i znaczka nie dostanę u nich :( Podzwonię po drukarniach, może coś znajdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Luty 23, 2011 Benon dawaj wymiary, kolor i fote dokładną naklejki, trzy dni i wysylam do Ciebie gotowa. Dziś odebrałem swoje na S4 Senna... DUCATI w kolorze srebrnym, Senna w czerwono szarym.. Wszystkie robilem sam, wykonanie w znajomej drukarni w Kaliszu, i sa zrobione bardzo porzadnie! Sam zobaczysz ;) Dodatkowo ida pod klar wiec nie bedzie klopotu z klejem :) Nie wiem dlaczego "nieoryginalne" mialy by byc duuzo slabsze od oryginalow.. Zalezy kto i jak je przygotuje oraz od tego na jakiej folii beda drukniete / wyciete ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 23, 2011 Ja zamawiałem oryginała. I jak go oglądałem z bliska to zrobił bym to ponownie. Przestałem wierzyć w dobre duplikaty.. Oferta i realizacja CafeRace Łomianki (robi to Konrad na maila , trzeba wejść na ich stronę i wysłać z "zamówienie"),czekałem dwa tygodnie. Tam są dwie naklejki , wycenia się je i zamawia oddzielnie. Dwie wersje "Red" i "Yellow" (różnią się) . Zapłaciłem za zestaw na 1 stronę jakieś 50zł. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Luty 23, 2011 TomTom tu masz eps`a tej naklejki http://www.duccutters.com/VectorArt.tpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 25, 2011 ja mogę polecić to http://www.grafnet.eu/ bardzo dobrze chłopak robi i dorobi na zamówienie co sobie wymyślisz , brałem i jestem zadowolnony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 25, 2011 potrzebna mi jest naklejka na boczek mojego duca 748 Przede wszystkim trzeba pamiętać, że w oryginale to są dwie naklejki - dla czerwonego koloru owiewek: "desmoquatro" 43711031AA "748" 43711011AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 26, 2011 proponuję się najpierw dowiedzieć o cenę oryginału zagubiłem uszczelkę air-ductów w swoim 748 mastawiony byłem na koszt nie wiadomo jaki gdyż sprzedawane tylko w komplecie. Okazało się że Darek ma na stanie akurat dwie sztuki - cena: odpowiednik średniej jakości gorzały. także czasem ie wato oszczędzać i kombinować tylko tzeba zapyutac ile oryginał kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 26, 2011 "desmoquatro" 43711031AA 30zł "748" 43711011AA 18zł Wymijając pytanie odpowiem, że nie mam na stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 26, 2011 jak Ty nie masz to kto mam mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 26, 2011 Ja zamawiałem oryginała. I jak go oglądałem z bliska to zrobił bym to ponownie. Przestałem wierzyć w dobre duplikaty..Oferta i realizacja CafeRace Łomianki (robi to Konrad na maila , trzeba wejść na ich stronę i wysłać z "zamówienie"),czekałem dwa tygodnie. Tam są dwie naklejki , wycenia się je i zamawia oddzielnie. Dwie wersje "Red" i "Yellow" (różnią się) . Zapłaciłem za zestaw na 1 stronę jakieś 50zł. ;) Przecież podałem przybliżony koszt. Kupiłem oryginały.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 26, 2011 Ja zamawiałem oryginała. I jak go oglądałem z bliska to zrobił bym to ponownie. Przestałem wierzyć w dobre duplikaty..Oferta i realizacja CafeRace Łomianki (robi to Konrad na maila , trzeba wejść na ich stronę i wysłać z "zamówienie"),czekałem dwa tygodnie. Tam są dwie naklejki , wycenia się je i zamawia oddzielnie. Dwie wersje "Red" i "Yellow" (różnią się) . Zapłaciłem za zestaw na 1 stronę jakieś 50zł. ;) Przecież podałem przybliżony koszt. Kupiłem oryginały.. :) CafeRacer z Łomianek, tak jak większość dawnej sieci dealerskiej nie realizuje już zamówień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach