theodor 2 Napisano Marzec 21, 2011 Zlecam właśnie wykonanie obejmy na lagę 53mm do mocowania bocznego amortyzatora skrętu. Jeśli jest ktoś chętny to zamówię więcej sztuk. Koszt to około 50zł/szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 21, 2011 Ja poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 21, 2011 Może lepsze byłoby coś takiego? Podwójnie skręcana ,żeby nie trzeba było wyciągać zawieszenia z półek do montażu. Co myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2011 Robię taka jak na rysunku ze względu na miejsce zamocowania u mnie. Taka dzielona obejma nie bardzo gra mi w moim projekcie. Czyli robię +1sztukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Marzec 22, 2011 to ja poprosze jedna sztuke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2011 ok, mam +2szt Mamy czas do piątku, potem ruszają frezarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 22, 2011 Tak. Potwierdzam , biorę sztukę Będziesz montował pod dolną półką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2011 Tuż ponad dolną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 22, 2011 AHA.To dlatego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 4, 2011 Małe opóźnienie. Frezer w dobrej wierze wykonał te elementy ze stali... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Będzie miał wprawę. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 A tak sie spytam... A po co to, to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 do zamontowania amortyzatora skrętu. z jednej strony obejma do lagi a z drugiej obejma do ramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 A tak sie spytam... A po co to, to? Odpowiedzi zwykle bywają na początku wątka. Są nawet fotki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Ok teraz ogarniam :D Jakoś przeoczyłem tamto ;P Jeśli tylko pojawię sie w maju na zlocie to tak sie naoglądam waszych sprzętów że będę wiedział wszystko^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach