Misiek 0 Napisano Marzec 23, 2011 Na zdjęciach wygląda całkiem znośnie, ciekawe jak w realu ? http://allegro.pl/ducati-998-klasyk-i1505593667.html Ciężko znaleźć w PL Ducati 998. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 23, 2011 Już troszke stoi na alle... i chyba było juz o nim, fakt niespotykany jak monster ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2011 a tak, wrzucałem kiedyś to ogł., heh cena w tamtym roku była 28 z tego co pamiętam, :( qrwa przytuliłby taką 998 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 24, 2011 ale żółtą?? bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Marzec 24, 2011 krencik!! żółty jest fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 24, 2011 SS moze i tak ale 998?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 24, 2011 :evil: :evil: :evil: :evil: Masz coś do żółtych??!! :twisted: :evil: :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 25, 2011 do żółtych nic nie mam - uwazam ze kazdy powinien miec swojego chinczyka :D ale co do 748 ten kolor najmniej mnie rzuca na kolana w tym modelu, natomiast sportclassic jest najladniejszy w tym kolorze - kwestia gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 25, 2011 Jest piękny 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 25, 2011 do żółtych nic nie mam - uwazam ze kazdy powinien miec swojego chinczyka :Dale co do 748 ten kolor najmniej mnie rzuca na kolana w tym modelu, natomiast sportclassic jest najladniejszy w tym kolorze - kwestia gustu No!! Jakoś wybrnąłeś..! Nadal Cię lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach