davidson 1 Napisano Luty 1, 2013 super! :thumbup: To teraz już z górki :) Mam nadzieję zobaczyć i posłuchać jej kiedyś na żywo ;) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toldi 0 Napisano Luty 1, 2013 Zaryzykowałbym stwierdzenie, że na seryjnych wydechach brzmi lepiej niż mój Elefant na Akrapović'u :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 1, 2013 No Toldi...Gratulacje! Dawaj więcej.. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toldi 0 Napisano Luty 1, 2013 O gratulacje poproszę, jak już będzie definitywny koniec ;) Jednak nie będzie sto procent oryginał ale nic nieodwracalnego ;) Na początek zaciski czterotłoczkowe-została mi jedna para i do tego pompa radialna a co! No i mała zmiana wizualno- kosmetyczna, tzn. stacyjka wędruje na miejsce zegarka, górna pułka jest taka ładna, że szkoda mi ją chować za stacyjką i tą paskudną nakładką z plastiku :P poza tym zegarek jesti tak nieodwracalnie uszkodzony... A w planach ładny wydech 2w1 ale to w odleglejszej przyszłości, oczywiście hand made inox steel w stylu pasującym do lat 70-tych ;) chociaż oryginał pięknie gada więc ten punkt może się jeszcze zmienić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 1, 2013 Toldi :clap: Powodzenia! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toldi 0 Napisano Październik 7, 2013 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam alazzurę, do polakierowania owiewki, reszta praktycznie gotowa i odbudowana co do śrubki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 7, 2013 Ooo!? ... a na ile ją wyceniasz? ... w prawdzie narazie jestem w trakcie budowy domu ale za rok, jak już będę ogarnięty, będę poszukiwał Alazzurry ... Wrzuć jakieś zdjęcia, jak teraz wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 7, 2013 he he już mój kolega się zainteresował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach