SCHNNAZZI 4 Napisano Marzec 31, 2011 Do sprzedania jak w temacie za ok. 7500 pln plus do tego kask agv longway. Sprzedaje chłopak z Łukowej miejscowośc sąsiednia. Przednia opona łysa do wymiany akumulator. Ogólnie stan dobry ładnie chodzi. Model z tymi małymi owiewkami plastikami. Jak jakis jest amant Ducati w okolicy to zapraszam pojedziemy razem obejrzeć. Ja miałem go kupić i kupiłbym pewnie ale napaliłem się na czerwonego. :) Duca dalej jest do sprzedania. Fajnie jakby jakiś forumowicz z okolicy kupił :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 31, 2011 Jakieś szczegóły ? Rok, stan licznika, stan pozostałych elementów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 I może trochę bardziej w zrozumiały sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Kwiecień 1, 2011 Podjadę do niego i wszystko dokładnie sprawdzę. Foty też dołącze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach