Szmalu 0 Napisano Marzec 31, 2011 Zegary (te z obrotościomierzem i lcd), czyli wszyskie monterki od 2002r. bodajże. Stan wizualny bdb. (kompletne, bez pekniec itp.). Stan techniczny - nie ko konca znany (gość od ktorego je mam mowil, ze sa ok., tylko jest jakis problem z kierunkami, który ten licznik ponoc powoduje). Cena 200zł, lub zamiana na te bez lcd (ale tez z obrotomierzem). Wydechy takie jak na foto ponizej (lewy jest łatany od wewnetrznej strony, takze nie ma dramatu;) ): Cena 200zł komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 Rozumiem że sprzedając te zegary gwarantujesz że zintegrowana z nimi centralka immobilisera "zagra" z dowolnym transponderem i jednostką ECU? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 31, 2011 Ale 900 i.e. jeszcze nie miał immo. P.S. Źle przeczytałem - wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 W ogłoszeniu jest mowa "po 2002r" więc z immo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Marzec 31, 2011 Rozumiem że sprzedając te zegary gwarantujesz że zintegrowana z nimi centralka immobilisera "zagra" z dowolnym transponderem i jednostką ECU? ;) A czy napisałem coś takiego? (z resztą nawet nie wiedziałem, że w liczniku jest zintegrowany immobilajzer) Sprzedaje, bo być może ktoś ma "dupnięty" prędkościomierz, obrotomierz, diodki od kontrolek bądź też rozgromione kubki, które same kosztują w serwisie 2x tyle albo lepiej. I do tego nikomu nie potrzeba gwarancji o której pisze powyżej. Z resztą sam je kupiłem w celu przełożenia mechanizmu obrotomierza do mojego monstera, z tym że nie przyczaiłem wcześniej, że to zupełnie inna konstrukcja. Ale 900 i.e. jeszcze nie miał immo. W ogłoszeniu jest mowa "po 2002r" więc z immo. dokładnie - to nie zegary do monstera 900 i.e., tylko do nowszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach