Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Szmalu

Zegary do nowszych monsterków + wydechy

Polecane posty

Zegary (te z obrotościomierzem i lcd), czyli wszyskie monterki od 2002r. bodajże.

Stan wizualny bdb. (kompletne, bez pekniec itp.). Stan techniczny - nie ko konca znany (gość od ktorego je mam mowil, ze sa ok., tylko jest jakis problem z kierunkami, który ten licznik ponoc powoduje).

Cena 200zł, lub zamiana na te bez lcd (ale tez z obrotomierzem).

Wydechy takie jak na foto ponizej (lewy jest łatany od wewnetrznej strony, takze nie ma dramatu;) ):

wydechy.jpg

Cena 200zł komplet

Rozumiem że sprzedając te zegary gwarantujesz że zintegrowana z nimi centralka immobilisera "zagra" z dowolnym transponderem i jednostką ECU? ;)

Ale 900 i.e. jeszcze nie miał immo.

P.S. Źle przeczytałem - wszystko jasne.

W ogłoszeniu jest mowa "po 2002r" więc z immo.

Rozumiem że sprzedając te zegary gwarantujesz że zintegrowana z nimi centralka immobilisera "zagra" z dowolnym transponderem i jednostką ECU? ;)

A czy napisałem coś takiego? (z resztą nawet nie wiedziałem, że w liczniku jest zintegrowany immobilajzer) Sprzedaje, bo być może ktoś ma "dupnięty" prędkościomierz, obrotomierz, diodki od kontrolek bądź też rozgromione kubki, które same kosztują w serwisie 2x tyle albo lepiej. I do tego nikomu nie potrzeba gwarancji o której pisze powyżej. Z resztą sam je kupiłem w celu przełożenia mechanizmu obrotomierza do mojego monstera, z tym że nie przyczaiłem wcześniej, że to zupełnie inna konstrukcja.

Ale 900 i.e. jeszcze nie miał immo.
W ogłoszeniu jest mowa "po 2002r" więc z immo.

dokładnie - to nie zegary do monstera 900 i.e., tylko do nowszych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.