delta81 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Zapraszamy do pokazania swoich Potworów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Żółtek na pierwszy ogień ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
willyfog 0 Napisano Styczeń 12, 2010 a oto moj potwor, wkrotce nowe zmiany (nowy wydech Termi, obciety tyl oraz nowe swiatlo tylne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Styczeń 12, 2010 :twisted: a to nasze potworki MONSTER POWER !!!! TYNA NO i nadszedł dzień rozstania "żółtek" jak mawiają złośliwi zmienił właściciela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Mój Monsterek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madi 3 Napisano Styczeń 13, 2010 mój Księciunio... w pracy i po godzinach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Styczeń 13, 2010 A to moje cudo :) Na treningu i Na lataniu z innymi Desmo-maniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Witam, oto mój Potworek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Styczeń 14, 2010 A to nasze Potworzątko: :mrgreen: Wrzucilem zdjęcia do załączników-delta81 A na tych dwóch oba moje potworzątka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHALSKIpoz 3 Napisano Styczeń 18, 2010 A to moje maleństwo MONSTERY rulez :))))) Jeszcze w moim posiadaniu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Gdzie dostałeś takie zajebiste buty ! :D Jaka firma i jaki model :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Buty pt. utrapienie chirurga. Mój kolega tak w klapeczkach się wysypał. Na plaże jechali. Stopa na skórze tylko wisiała. Tak OffTopic, a ku przestrodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHALSKIpoz 3 Napisano Styczeń 18, 2010 Gdzie dostałeś takie zajebiste buty ! :D Jaka firma i jaki model :D Buty skór-ex marka własna... :) raz nie zawsze.... czasami trzeba poczuć wiatr we włosach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 18, 2010 Hehe... wiatr we włosach, chyba między palcami :lol: Kiedyś na Helu jechałem w klapkach trekingowych i w jednym z lewych winkli zabrało mi przód klapka pod podnóżek. Nigdy w życiu nie podniosłem tak wysoko palców u nogi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 18, 2010 Musieli- hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 18, 2010 A to moje cudo :)Patrzę na te fotki, fakt- cuda się zdarzają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Hehe... wiatr we włosach, chyba między palcami :lol: Kiedyś na Helu jechałem w klapkach trekingowych i w jednym z lewych winkli zabrało mi przód klapka pod podnóżek. Nigdy w życiu nie podniosłem tak wysoko palców u nogi :mrgreen: Do czoła!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Styczeń 18, 2010 A to moje cudo :)Patrzę na te fotki, fakt- cuda się zdarzają... Hmmm... rozwn koniecznie, bo nie wiem, czy nie powinnam zacząć się martwić :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekD 0 Napisano Styczeń 19, 2010 A to moja S4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHALSKIpoz 3 Napisano Styczeń 19, 2010 A to moja S4 Ładniutkie.... mają coś te S4 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Gdzieś ty się Jacku podziewał? Będziesz w piątek na spotkanku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 19, 2010 Wszystko wiesz, nie da rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Hmm prezes pytałem JackaD ;-) bo się ukazał z fotkami Swojego Monstera. :-) Ale fajnie, że Ty też z nami jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 19, 2010 Aaaaaa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekD 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Gdzieś ty się Jacku podziewał?Będziesz w piątek na spotkanku? No gdzieś się zagubiłem w czasoprzestrzeni ;) W ten piątek nie dam rady niestety, może w przyszły, jeśli będzie spotkanie to jakoś dotrę ale zapewne nie wcześniej niż po 20.30 :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach