Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
stasekst4s

999 bydgoszcz ktokolwiek zna

Polecane posty

Ja tylko mogę się przyczepić do przedniego zawieszenia - braku złotych goleni....dalej sobie sami dopiszcie...

Pozdr. J-999

Ja tylko mogę się przyczepić do przedniego zawieszenia - braku złotych goleni....dalej sobie sami dopiszcie...

Pozdr. J-999

To mało.. Niech kolega sobie poprostu daruje

Pozdr. J-999

To mało.. Niech kolega sobie poprostu daruje

+2.

A dodam od siebie,że dla mnie to jakaś paranoja zastanawiać się nad motocyklem, którego cena powinna być jeszcze co najmniej o parę tys. większa, ale może ja mam jakieś uprzedzenie? :roll:

Pozdro.

A ja bym obejrzał motocykl na żywo a potem wyrażał opinie w definitywnym brzmieniu. Niemniej jednak przyznaję, że ten model w cenie poniżej 25000zł to coś we właściwym stanie technicznym.

Jeśli rury widelca pochodzą ze znanej polskiej firmy, to dla mnie koszt motocykla spada o koszt kpl. zawieszenia Ohlins, które trzeba zakupić na ebay-u, ponieważ rury te nie nadają się do motocykli Ducati...

Pozdr. J-999

A ja bym obejrzał motocykl na żywo a potem wyrażał opinie w definitywnym brzmieniu. Niemniej jednak przyznaję, że ten model w cenie poniżej 25000zł to coś we właściwym stanie technicznym.

Poprzedni właściciele używali go co celów ubezpieczeniowo-zarobkowych. Resztę dopowiedzcie sami... Ktoś chce niech jedzie, ja odpuściłem.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.