Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Marekst4s

Pierwsze przymiarki

Polecane posty

Czy ta czarna okleina w tyle zbiornika oznacza zmianę kształtu zbiornika?

No i poki co kolorystyka przeraża.

Tył mi się podoba.

Jak widze takie projekty i to na takim etapie realizacji to zawsze sie obawiam że wyjdzie po prostu ST-ek z budą SBK. Nie wiem co ty zamierzasz, ale obys nie popełnił takiego błędu.

Powodzenia.

Nareszcie zaczyna wyglądać podobnie do mojego (napis z przodu jeszcze do poprawki). Ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje :twisted:

Ja chcę miec tylko górną owiewkę z tego modelu, reszta odkryta, ewentualnie pług (cudów i zachwytu oh! ah! nie będzie)

No to jeszcze sporo pracy przed Tobą. Niełatwa robota z wykończeniem dołu owiewki.. No i jaki zadupek? ;)

Jak widze takie projekty i to na takim etapie realizacji to zawsze sie obawiam że wyjdzie po prostu ST-ek z budą SBK. Nie wiem co ty zamierzasz, ale obys nie popełnił takiego błędu.

Powodzenia.

Theo, nie bój żaby, nie te fundusze i nie mam takich umiejętności ani wiedzy jak Ty. Nawet Ci nie podskoczę swoim projektem 8-) 8-) 8-)

Powodzenia.

Theo, nie bój żaby, nie te fundusze i nie mam takich umiejętności ani wiedzy jak Ty. Nawet Ci nie podskoczę swoim projektem 8-) 8-) 8-)

To nie złośc, to zazdrośc :lol: :lol: :lol: oczywiści z mojej strony

No co Ty?? :D

Cudze projekty motywują.

Powodzenia raz jeszcze. Ale krytyki nie bede szczędził. ;)

Wyglada zachecająco tylko się zastanawiam czemu niebieskie przewody samco a nie czerwone lub złote (jeśli są)? Dziwny ten kotrast kolorów jak dla mnie. Obserwuje temat jak się pracę rozwiną :)

ostatnio zauważyłem ze niebieski jest modny i pojawi sie w jeszcze niejednym projekcie, w którym czerwień ma swoją rolę

Samco było montowane u MiniMana w 888. Niestety ale w przypadku tego ST-ka z daleka widać ze to nawet nie leżało koło Samco. Nie znaczy to ze zaraz trzeba wydawać 8 pak na węże ale dla scisłosci nie nazywajmy tego Samco.

Samco było montowane u MiniMana w 888. Niestety ale w przypadku tego ST-ka z daleka widać ze to nawet nie leżało koło Samco. Nie znaczy to ze zaraz trzeba wydawać 8 pak na węże ale dla scisłosci nie nazywajmy tego Samco.

Ok theo mój bład, ogólnie ogladałem foto, podobne sa do samco na zdjęciach a one w standardzie sa niebieskie stad te skojarzenie.

Dzisiaj odebrałem tylne siedzenie od ,,mariomoto,, ale facet jest tak przejęty tym co zrobił (że jest trochę krzywo, 2 zagięcia materiału i musi to zrobic jeszcze raz bo wszystko musi byc super i na jego koszt) naprawdę stara się no i tarcza tylna made in china 140 zł z przesyłką. Theo, czekam na krytykę. Bo będę nieszczęśliwy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

post-564-1366036826,4998_thumb.jpg

post-564-1366036826,6657_thumb.jpg

Tylne tarcze od chinoli są ok. Zreszta znana powszechnie jest moja opinia na temat używania tylnego hamulca. A zawsze lepszy nowy chińczyk niż krzywy czy zajerzdżony oryginał.

A co tu krytykować? gdybyś na chińskiej tarczy wygrawerował sobie "galfer" to bym skrytykował.

Jak można krytykować to co się samemu posiada :lol:

Tarcza wygląda dość solidnie, ciekawe czy nie skrzywi się od wiatru lub nie używania tylnego hamulca :mrgreen:

moto odpalone, załapał po 3sek. kręcenia. Jestem bardzo wkur.....y bo zauważyłem że reflektor z długich świateł jest pęknięty, nie wiem co z tym robic ? Poza tym idzie na koło na drugim biegu z gazu (jedyny plus wymiany wałków rozrządu) ale lampa mnie dobiła

post-564-1366036864,9911_thumb.jpg

post-564-1366036865,443_thumb.jpg

post-564-1366036865,6184_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.