Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Na drucie i szmatach ! przepraszam za bałagan, jutro posprzątam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 7, 2011 Czy ta czarna okleina w tyle zbiornika oznacza zmianę kształtu zbiornika? No i poki co kolorystyka przeraża. Tył mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Theo! kurde to nie okleina tylko lakier mattttttt! :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak widze takie projekty i to na takim etapie realizacji to zawsze sie obawiam że wyjdzie po prostu ST-ek z budą SBK. Nie wiem co ty zamierzasz, ale obys nie popełnił takiego błędu. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Nareszcie zaczyna wyglądać podobnie do mojego (napis z przodu jeszcze do poprawki). Ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Ja chcę miec tylko górną owiewkę z tego modelu, reszta odkryta, ewentualnie pług (cudów i zachwytu oh! ah! nie będzie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 coś ala to ale nie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 No to jeszcze sporo pracy przed Tobą. Niełatwa robota z wykończeniem dołu owiewki.. No i jaki zadupek? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak widze takie projekty i to na takim etapie realizacji to zawsze sie obawiam że wyjdzie po prostu ST-ek z budą SBK. Nie wiem co ty zamierzasz, ale obys nie popełnił takiego błędu.Powodzenia. Theo, nie bój żaby, nie te fundusze i nie mam takich umiejętności ani wiedzy jak Ty. Nawet Ci nie podskoczę swoim projektem 8-) 8-) 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak widze takie projekty i to na takim etapie realizacji to zawsze sie obawiam że wyjdzie po prostu ST-ek z budą SBK. Nie wiem co ty zamierzasz, ale obys nie popełnił takiego błędu.Powodzenia. Theo, nie bój żaby, nie te fundusze i nie mam takich umiejętności ani wiedzy jak Ty. Nawet Ci nie podskoczę swoim projektem 8-) 8-) 8-) To nie złośc, to zazdrośc :lol: :lol: :lol: oczywiści z mojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 7, 2011 No co Ty?? :D Cudze projekty motywują. Powodzenia raz jeszcze. Ale krytyki nie bede szczędził. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 A to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 8, 2011 Wyglada zachecająco tylko się zastanawiam czemu niebieskie przewody samco a nie czerwone lub złote (jeśli są)? Dziwny ten kotrast kolorów jak dla mnie. Obserwuje temat jak się pracę rozwiną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 ostatnio zauważyłem ze niebieski jest modny i pojawi sie w jeszcze niejednym projekcie, w którym czerwień ma swoją rolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 8, 2011 Samco było montowane u MiniMana w 888. Niestety ale w przypadku tego ST-ka z daleka widać ze to nawet nie leżało koło Samco. Nie znaczy to ze zaraz trzeba wydawać 8 pak na węże ale dla scisłosci nie nazywajmy tego Samco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 8, 2011 Samco było montowane u MiniMana w 888. Niestety ale w przypadku tego ST-ka z daleka widać ze to nawet nie leżało koło Samco. Nie znaczy to ze zaraz trzeba wydawać 8 pak na węże ale dla scisłosci nie nazywajmy tego Samco. Ok theo mój bład, ogólnie ogladałem foto, podobne sa do samco na zdjęciach a one w standardzie sa niebieskie stad te skojarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 to są SAJKO, a niebieskie dodatki to jeszcze będą, już kiedyś coś miałem niebieskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Dzisiaj odebrałem tylne siedzenie od ,,mariomoto,, ale facet jest tak przejęty tym co zrobił (że jest trochę krzywo, 2 zagięcia materiału i musi to zrobic jeszcze raz bo wszystko musi byc super i na jego koszt) naprawdę stara się no i tarcza tylna made in china 140 zł z przesyłką. Theo, czekam na krytykę. Bo będę nieszczęśliwy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 14, 2011 Tylne tarcze od chinoli są ok. Zreszta znana powszechnie jest moja opinia na temat używania tylnego hamulca. A zawsze lepszy nowy chińczyk niż krzywy czy zajerzdżony oryginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 A gdzie krytyka :? :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 14, 2011 A co tu krytykować? gdybyś na chińskiej tarczy wygrawerował sobie "galfer" to bym skrytykował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 e, tam co ma Ciebie krytykować ja mam takie z przodu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 A gdzie krytyka :? :cry: To nie Theo, jakiś haker zalogowł się na jego koncie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Jak można krytykować to co się samemu posiada :lol: Tarcza wygląda dość solidnie, ciekawe czy nie skrzywi się od wiatru lub nie używania tylnego hamulca :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 11, 2011 moto odpalone, załapał po 3sek. kręcenia. Jestem bardzo wkur.....y bo zauważyłem że reflektor z długich świateł jest pęknięty, nie wiem co z tym robic ? Poza tym idzie na koło na drugim biegu z gazu (jedyny plus wymiany wałków rozrządu) ale lampa mnie dobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach