Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kysovsky

Pytanie st4

Polecane posty

witam jestem nowy i mam taka sprawe dostalem za przyslowiowa zlotowke ducati st4 od znajomego ktory stwierdzil ze on juz nie bedzie jezdzil (56lat) wzielem moto ale jest jeden problem moto od roku stalo i nie odpala podobno zerwny jest pasek rozrzadu (syn podobno jadac zredukowal zbyt mocno biegi i cos padlo jak on powiedzial nagle stracil moc) i teraz pytanie czy bawic sie w reanimacje tego silnika czy lepiej szukac innego o ducati nie mam zielonego pojecia nigdy nie mialemn ani znajomi nie mieli wiec nawet nie nie wiem gdzie sie z nim udac by go sprawdzil ktos.

pozdrawiam KYS

tak tak, na pewno. Chłopaki z motomaniax lubią gdy ktoś im płaci w naturze. rzuć im 3 kupony na podwójny zestaw, do tego talon na malucha i żeby im smutno nie było pozwól zrobić sobie zdjęcie na motocyklu.

a tak na serio to nie zastanawiaj się tylko podleć do nich z tym silniczkiem i niech wydadzą diagnozę REANIMACJA czy TRANSPLANTACJA

tak czy tak kilo piachu GRATIS ;)

jak na moto ktore dostalem za przyslowiowa zlotowke to chyba sie oplaca :) no chyba ze bedzie to 10tys to wtedy sie zastanowie nad przerobieniem go na grila ogrodowego ;)

"popsuł mi sie motocykl. ile to będzie kosztowało?"

:D :D :D

Bez weryfikacji usterki przez mechanika, jest niemożliwe określenie ewentualnych kosztów naprawy.

nie chodzi mi o to ze sie popsul tylko o to gdzie mozna ducati zaprowadzic bo mam nie odpalajace a nie chce oddawac do kogos kto sie na tym nie zna od lat latalem na Hondach i na nich sie znam ale Ducati zawsze bylo moim marzeniem wiec nie chce by ktos mi je popsul robiac je na pakuly i tasme teflonowa ;)

od lat smigam na MotoGP i Superbiki i zawsze jaralem sie Ducati no moze jeszcze bardziej gdyby Pedrosa sie na takowe przesiadl ale mu wybacze ;)

To tylko motomaniax.pl

"Na pewno naprawa nie będzie droższa od pieniędzy" :lol:

Jak zerwał się pasek to bez rozbiórki góry ciężko wycenić koszt naprawy.

Jak kupisz drugi silnik za kwotę X to i tak trzeba dołożyć kwotę Y do pełnego serwisu jednostki (płyny eksploatacyjne, paski, filtry itd...), czasami może się okazać że naprawa tej jednostki z serwisem wyjdzie mniej niż zakup za kwotę X + Y.

Przy okazji dowiesz się jakiego jeszcze wkładu finansowego wymaga dany motocykl.

P.S. Serwisowanie Aprilia RSV nie jest tanie - mało jest serwisantów znających się na tym motocyklu. Miałem przyjemność serwisować kilka sztuk tego producenta.

a czy ktos moze cos o www.motolizak.pl powiedziec znajomy serwisuje tam swojego Monstera ale wole sie wypytac zanim zwioze swojego drania :)

jako ze i tak jestem po wypadku i chodzic bede sie uczyl za jakies 5-6 miesiecy to mi sie juz az tak z naprawa nie spieszy i tylko wkurw... mnie ludzie chcacy odkupic ode mnie sprzeta :)

Też bym nie oddał :) za żadne pieniądze.

Żeby nie było całkiem OT to może pokarzesz fotki :)

Z tego co widzę to ceny w motolizaku raczej te z górnej półki.

Ciekawe kto tam pracuje (1-wsze słyszę o tej firmie).

Jeśli chodzi o Ducati to mało jest mechaników znających się na motocyklach tej firmy, a płacić komuś żeby uczył się na naszym motocyklu :lol:

"3. Urzytkownik oddajacy pojazd na serwis obowiazny jest odebrać go w ciągu trzech dni roboczych po naprawie."

eee pełno na tej stronie błędów i literówek, aż mnie oczy bolą :x

po oddaniu sprzeta w czwartek dzis zadzwonilem i dostalem odpowiedz ze po jutrze beda wiedziec co i jak :)

troche czekalem ale sie doczekalem :D

Ducati moje zyje a nawet jezdzi pozdrawiam chlopakow z Moto lizaka i polecam serwis dla posiadaczy Ducatow .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.