kysovsky 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 witam jestem nowy i mam taka sprawe dostalem za przyslowiowa zlotowke ducati st4 od znajomego ktory stwierdzil ze on juz nie bedzie jezdzil (56lat) wzielem moto ale jest jeden problem moto od roku stalo i nie odpala podobno zerwny jest pasek rozrzadu (syn podobno jadac zredukowal zbyt mocno biegi i cos padlo jak on powiedzial nagle stracil moc) i teraz pytanie czy bawic sie w reanimacje tego silnika czy lepiej szukac innego o ducati nie mam zielonego pojecia nigdy nie mialemn ani znajomi nie mieli wiec nawet nie nie wiem gdzie sie z nim udac by go sprawdzil ktos. pozdrawiam KYS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 http://motomaniax.pl/ udaj się tam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 tylko boje sie jednego jak mialem Aprille rsv to prawie zabil mnie koszt jej serwisowania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Zaden motocykl nie jest tani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 to to wiem z doswiadczenia ale mam kupony do mcdonalda to moze jakis rabat dostane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 tak tak, na pewno. Chłopaki z motomaniax lubią gdy ktoś im płaci w naturze. rzuć im 3 kupony na podwójny zestaw, do tego talon na malucha i żeby im smutno nie było pozwól zrobić sobie zdjęcie na motocyklu. a tak na serio to nie zastanawiaj się tylko podleć do nich z tym silniczkiem i niech wydadzą diagnozę REANIMACJA czy TRANSPLANTACJA tak czy tak kilo piachu GRATIS ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 jak na moto ktore dostalem za przyslowiowa zlotowke to chyba sie oplaca :) no chyba ze bedzie to 10tys to wtedy sie zastanowie nad przerobieniem go na grila ogrodowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Jedz na autopsje :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 8, 2011 "popsuł mi sie motocykl. ile to będzie kosztowało?" :D :D :D Bez weryfikacji usterki przez mechanika, jest niemożliwe określenie ewentualnych kosztów naprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Kwiecień 8, 2011 "popsuł mi sie motocykl... Pewnie to Ducati ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 nie chodzi mi o to ze sie popsul tylko o to gdzie mozna ducati zaprowadzic bo mam nie odpalajace a nie chce oddawac do kogos kto sie na tym nie zna od lat latalem na Hondach i na nich sie znam ale Ducati zawsze bylo moim marzeniem wiec nie chce by ktos mi je popsul robiac je na pakuly i tasme teflonowa ;) od lat smigam na MotoGP i Superbiki i zawsze jaralem sie Ducati no moze jeszcze bardziej gdyby Pedrosa sie na takowe przesiadl ale mu wybacze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 To tylko motomaniax.pl "Na pewno naprawa nie będzie droższa od pieniędzy" :lol: Jak zerwał się pasek to bez rozbiórki góry ciężko wycenić koszt naprawy. Jak kupisz drugi silnik za kwotę X to i tak trzeba dołożyć kwotę Y do pełnego serwisu jednostki (płyny eksploatacyjne, paski, filtry itd...), czasami może się okazać że naprawa tej jednostki z serwisem wyjdzie mniej niż zakup za kwotę X + Y. Przy okazji dowiesz się jakiego jeszcze wkładu finansowego wymaga dany motocykl. P.S. Serwisowanie Aprilia RSV nie jest tanie - mało jest serwisantów znających się na tym motocyklu. Miałem przyjemność serwisować kilka sztuk tego producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Maj 1, 2011 a czy ktos moze cos o www.motolizak.pl powiedziec znajomy serwisuje tam swojego Monstera ale wole sie wypytac zanim zwioze swojego drania :) jako ze i tak jestem po wypadku i chodzic bede sie uczyl za jakies 5-6 miesiecy to mi sie juz az tak z naprawa nie spieszy i tylko wkurw... mnie ludzie chcacy odkupic ode mnie sprzeta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 1, 2011 A już chciałem pytać za ile oddasz to cudo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Maj 1, 2011 niepo to toczylem wojne w domu by go sprzedac marzen sie nie uplynnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 1, 2011 Też bym nie oddał :) za żadne pieniądze. Żeby nie było całkiem OT to może pokarzesz fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Maj 1, 2011 zony czy motocycka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 1, 2011 Żartujesz prawda ?? (xD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Maj 2, 2011 tego i tego nie sprzedam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 4, 2011 Z tego co widzę to ceny w motolizaku raczej te z górnej półki. Ciekawe kto tam pracuje (1-wsze słyszę o tej firmie). Jeśli chodzi o Ducati to mało jest mechaników znających się na motocyklach tej firmy, a płacić komuś żeby uczył się na naszym motocyklu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Maj 4, 2011 "3. Urzytkownik oddajacy pojazd na serwis obowiazny jest odebrać go w ciągu trzech dni roboczych po naprawie." eee pełno na tej stronie błędów i literówek, aż mnie oczy bolą :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Maj 10, 2011 po oddaniu sprzeta w czwartek dzis zadzwonilem i dostalem odpowiedz ze po jutrze beda wiedziec co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Lipiec 4, 2011 troche czekalem ale sie doczekalem :D Ducati moje zyje a nawet jezdzi pozdrawiam chlopakow z Moto lizaka i polecam serwis dla posiadaczy Ducatow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach