2wheels 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Pani taka sobie ale sprzęt mega top :) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ducati-D ... otorcycles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Fakt.Zajebioza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 właściwie niedrogi - tylko daaaaalekooo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 boski :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2011 Chyba coś mi się xle otwiera, bo mam tylko jedno zdiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 uwaga licytuję go ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 12, 2011 Chyba coś mi się xle otwiera, bo mam tylko jedno zdiecie. klikajac fote faktycznie otwiera sie jwdna , zerknij w dolnej części aukcji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 12, 2011 spoko, ale bez szału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 od tylca pasuje, reszta tez mnie nie kreci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 13, 2011 Ładny projekt, moto ciekawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Ogień! Ktoś zrealizował moja wizję -dziwne uczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 jakiś taki"megalomania" chodzi o wydeszki....troszkę jak Suzi BKing na seryjnych ----koooominach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 od tylca pasuje, reszta tez mnie nie kreci :) mówisz o pani czy moto :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 od tylca pasuje, reszta tez mnie nie kreci :) mówisz o pani czy moto :):):) erotoman! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach