Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Do sprzedania 1098R - bardzo promocyjna cena!

Polecane posty

Jak w temacie - do sprzedania 1098"R", nie muszę się mocno rozpisywać bo chyba wszyscy wiedzą o co kaman :mrgreen: Dodam tylko to co jest wyposażeniem niestandardowym:

1. Zestaw: kompletny układ wydechowy (kolektory średnicy 70mm), tłumiki carbon firmy Termignoni wraz z komputerem sterującym Ducati Performance (uaktywniający 8 stopniową kontrolę trakcji) i sportowym filtrem powietrza.

2. Szyba “double bubble” Ducati Performance.

3. Klamki “łamane” RIZOMA

4. Sety kierowcy RIZOMA

5. Mocowanie tablicy rejestracyjnej + tylne kierunkowskazy RIZOMA

6. Siedzenie neoprenowe (antypoślizgowe) Ducati Performance.

7. Końcówki kierownicy RIZOMA

8. Navi Garmin ZUMO

9. Osłona sprzęgła alu Ducati Performance (odkrywająca fabrycznie montowane sprzęgło antyhoppingowe)

10. Xenon na światłach mijania

Więcej grzechów popełnionych z tą bryką nie pamiętam 8-) Rocznik z tego co pamiętam to 2008, aktualny przebieg 6255km. Motocykl kupiony w Polsce w dawnym Ducati Warszawa na Kabatach. Właściciel sprzedaje bo przesiadł się w zeszłym roku na RSV4 Factory i od tamtego czasu nie zamierza więcej jeździć jak to ładnie określił "tym młotem parowym walącym nonstop po plerach" :lol:

No i na koniec cena: 75000zł :D Więcej info pod moim numerem telefonu 501781971 Jak bym miał luźną kasę to bym się nie zastanawiał... to byłby mój motocykl docelowy, bo inaczej tego nie widzę.

zdjęcie 1 (2)3.jpg

P7070009 (2).jpg

P7070010 (2).jpg

P7140001 (2).jpg

P7070006 (2).jpg

P7070013 (2).jpg

Że też nie mam drobnych :twisted:

Jak będzie na części to ja poproszę koła i DTC ;)

:shock: :o eeeeeeeeeeeeehhhh

Biorę !!!

Na speed day co by bidulka nie zaśniedziała .....

Wynagrodzenia z usługę przewietrzania :roll: nie pobieram

To nie szrot :lol:

Po wycieczce Royalla na SpeedDay będzie :lol: ;)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops: :evil: :oops: :evil: :oops: :evil: :oops: :evil: :oops: :evil: :roll: :evil: :roll: :evil: :roll: :evil: :o :evil: :o :evil: :o :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :arrow: :evil: :arrow: :evil: :idea: :evil: ... ;)

W <font color='red'>[desmo]</font> to mam

Dobra cena. Jakas zamiana + doplata wchodzi w gre?

Niestety, jedynie sprzedaż, właściciel ma już dość Ducati, z tąd ta promocyjna cena. Jest sprzedawana za kwotę do spłaty bankowi. Może ewentualnie była by opcja na przejęcie kredytu.

Tak czy śmak - cena jest good 8-)

Ja się nie dziwię. Pewnie się znudził, tak jak złote spinki od mankietów, krawat, czy inne badziewie.

. Właściciel sprzedaje bo przesiadł się w zeszłym roku na RSV4 Factory i od tamtego czasu nie zamierza więcej jeździć jak to ładnie określił "tym młotem parowym walącym nonstop po plerach" :lol:

Co!!?? :shock:

Tak nazwał Ducata!!?? :evil:

W takim razi nie kupię... :o

A jest piękny...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.