KingRider 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1562638632 Serce krwawi jak widzę taką amatorkę;( ale...jeśli stan techniczny jest dobry, warto by było przywrócić mu normalny wygląd, cena atrakcyjna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Wygląda jak po przednim dzwonie. Stąd taka r(e)wolucja z oświetleniem zadupkową owiewką i błotnikiem . To chyba plastiki z Ricambi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Gniezno jest znane z ...... jakby to określić ..... no "specjalistów od rekonstrukcji" 2 i 4-ech kółek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Gniezno jest znane z ...... jakby to określić ..... no "specjalistów od rekonstrukcji" 2 i 4-ech kółek :D No o 4-ech to słyszało się takie historie że :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 czy on ma owiewke zrobiona z zadupka ? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 uuuu faktycznie nie wygląda dobrze, że nie wspomnę o tych stajlowych wykończeniach kolorach :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 15, 2011 czy on ma owiewke zrobiona z zadupka ? :lol: faktycznie niezły model :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 Skoro ja jestem "druciarz" - to jak Theo nazwie tego projektanta ?? Przecież na taki pomysł nawet ja bym nie wpadł :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Widzialem na allegro 900ss tez w podobnym stanie, az zal :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 ...ale sprzedawca napisał, że motocykl przerobiony na styl cafe racer :lol: :lol: :lol: nie znacie się :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach