2wheels 0 Napisano Luty 28, 2013 Gdybym nie miał to by Ci nie pisał tu jakis wypocin przepisanych z czasopism , kontakt z stf S był i jesli Ty nie miales okazji to polecam objechac obydwa choc przez kilka godzin to zobaczysz sam o co chodzi. Ale sam sobie odpowiedziales na pytanie co wybrac , skoro prawa ręka Ci działa i masz odpowiedni budzet to kup duzego STF S :D Rozmawiałem z osobami które miały 1100 i twierdzą że jak w życiu, czyli my decydujemy co zrobi prawa ręka... co nie wyklucza zaskoczenia pewnie...Chętnie posłucham rad kogoś kto miał do czynienia z dużym SF...Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 28, 2013 Gdybym nie miał to by Ci nie pisał tu jakis wypocin przepisanych z czasopism , kontakt z stf S był i jesli Ty nie miales okazji to polecam objechac obydwa choc przez kilka godzin to zobaczysz sam o co chodzi. Ale sam sobie odpowiedziales na pytanie co wybrac , skoro prawa ręka Ci działa i masz odpowiedni budzet to kup duzego STF S :D Rozmawiałem z osobami które miały 1100 i twierdzą że jak w życiu, czyli my decydujemy co zrobi prawa ręka... co nie wyklucza zaskoczenia pewnie...Chętnie posłucham rad kogoś kto miał do czynienia z dużym SF...Pozdrawiam Jestem tego samego zdania, jak STF, to tylko duża S-ka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach