Jump to content

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Sign in to follow this  
woisid3

Zakup streetfightera

Recommended Posts

jezeli moge cos dodac z punktu widzenia uzytkownika "streeta" to awarii nie uswiadczylem ale przekonanie ze chce go nadal trace z kazdym kilometrem. motocykl ekstremalny pod kazdym wzgledem

krl    0
jezeli moge cos dodac z punktu widzenia uzytkownika "streeta" to awarii nie uswiadczylem ale przekonanie ze chce go nadal trace z kazdym kilometrem. motocykl ekstremalny pod kazdym wzgledem

Dokładnie o to chodzi w takim motocyklu jak ten by był ekstremalny pod każdym względem.

Dokładnie o to chodzi w takim motocyklu jak ten by był ekstremalny pod każdym względem.

tylko kupowac , choc jezdziłem kilka razy streetem desmofightera i powiem ze to moto które zachowuje sie jak by chciało cie zrzucic z siodła ale moze to wynik tego ze słaby ze mnie motocyklista. W porównaiu z s4rs kórego tez widze ze posiadasz - niby tylko 30 koni róznicy ale jest to przepasc oddawania mocy ,pozycja hardcore itp . Jest piękny :)

tylko kupowac , choc jezdziłem kilka razy streetem desmofightera i powiem ze to moto które zachowuje sie jak by chciało cie zrzucic z siodła ale moze to wynik tego ze słaby ze mnie motocyklista. W porównaiu z s4rs kórego tez widze ze posiadasz - niby tylko 30 koni róznicy ale jest to przepasc oddawania mocy ,pozycja hardcore itp . Jest piękny :)

Cudownie - chcę go!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

krl    0

Cudownie - chcę go!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Już drugi sezon myślę o zmianie S4RS na Streeta ale jestem tak zafascynowany moim Monsterem że ciągle odsuwam tą decyzję na Monsterze mam już nalatane od 2008r 44tyś i stwierdziłem że zasłużył na odpoczynek więc w przyszłym sezonie będzie Streetfighter, miałem okazję na nim jeździć pokonałem trasę Parona-Le Mans (2000km) i powiem tak jest zdecydowanie bardziej wściekły od S4RS ale tego właśnie potrzebuję i tak ma być :D

krl    0
to moze ktos wezmie mojego? :)

O ile się nie mylę spotkaliśmy się pod Liberty w Poznaniu może kojarzysz taki kurdupel na MTS 1200 Pikes Peak.

Faktycznie twój street to zacna i doinwestowana sztuka ale wiesz jak jest cała przyjemność to kupno nowej sztuki i dokładanie do nie różnych szpargałów dawkując szczęście tak by zachwyt cię nie zabił.

Guest   
Guest

A ta kontrola trakcji przydaje się w ogóle, czy można się obejść bez w tym moto?

to moze ktos wezmie mojego? :)

O ile się nie mylę spotkaliśmy się pod Liberty w Poznaniu może kojarzysz taki kurdupel na MTS 1200 Pikes Peak.

Faktycznie twój street to zacna i doinwestowana sztuka ale wiesz jak jest cała przyjemność to kupno nowej sztuki i dokładanie do nie różnych szpargałów dawkując szczęście tak by zachwyt cię nie zabił.

jezeli dysponujesz budzetem +100tys to tez wolalbym nowy :)

super zabawka choć specyficzna:) co kto lubi , agresywny skurnik, heble brzytwa,trza się do wózka przyzwyczaić i pozycji i tego co widzisz przed sobą:) golasek extrim:)

ale i tak wolę swoją Parówkę:)

Nigdy nie miałem okazji jechać na streetfighterze ale "czuję do niego miętę" :lol: i podobnie jak executor zastanawiam się czy bez tej kontroli trakcji da się takiego "wariata" jak street opanować...

Warto dopłacić żeby mieć "S"????

krl    0
super zabawka choć specyficzna:) co kto lubi , agresywny skurnik, heble brzytwa,trza się do wózka przyzwyczaić i pozycji i tego co widzisz przed sobą:) golasek extrim:)

ale i tak wolę swoją Parówkę:)

Co do zacności Parówki nie mam obiekcji ;)

A ta kontrola trakcji przydaje się w ogóle, czy można się obejść bez w tym moto?

biorąc pod uwage że o swojej obecności nie pozwala nawet przez chwile zapomnieć nie wyobrażam sobie jak opanować tył gdyby jej nie mieć...

Guest   
Guest

biorąc pod uwage że o swojej obecności nie pozwala nawet przez chwile zapomnieć nie wyobrażam sobie jak opanować tył gdyby jej nie mieć...

Najs. To ja rozumiem - jeździć na sprzęcie, przed którym ma się respekt ;-) Ciekawe, czy ceny starego SF spadną nieco kiedy wejdzie ten nowy. Bo może bym się skusił jakoś w przyszłym roku...

krl    0

W temacie zakupu, wczoraj w nocy a włąściwie dziś wróćiłem z Włoch z STF-em na pace- przebieg 2270km, sztuka bez jednej ryski :D :D :D

W ZIMOWE DŁUGIE CIEMNE DNI ZOSTANIE PRZEBUDOWANY DO ŚMIGANIA PO TORZE, BĘDZIE TO STREETFIGHTER FOR RACE USE ONLY

Ale Ci zazdraszczam, nawet PW w miedzyczasie wysłąłem czy na tor sobie maszyne szykujesz :D

krl    0
Ale Ci zazdraszczam, nawet PW w miedzyczasie wysłąłem czy na tor sobie maszyne szykujesz :D

Zgodnie z tym co napisałem STF będzie FOR RACE USE ONLY