domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 sprzedam lub zamienie na tanszy np. monster -preferowana 900tka. papuge wyceniam na 12k, wiecej info 609725773. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 kilka fotek papugi po zimowym remoncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Domino ocb? Siostro dla tego pacjenta serum prawdy :crazy: edicjon: oka połączyłem wątki, bo się rozkleiły, albo Domin nam tu zadymę robi :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Domino ocb?Siostro dla tego pacjenta serum prawdy :crazy: edicjon: oka połączyłem wątki, bo się rozkleiły, albo Domin nam tu zadymę robi :idea: nie wiem o co kaman kolego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Domino ocb?Siostro dla tego pacjenta serum prawdy :crazy: edicjon: oka połączyłem wątki, bo się rozkleiły, albo Domin nam tu zadymę robi :idea: nie wiem o co kaman kolego:) ja tym bardziej, założyłeś dwa oddzielne wątki, w jednym zdjęcia, w drugim opis, więc połaczyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Domino ocb?Siostro dla tego pacjenta serum prawdy :crazy: edicjon: oka połączyłem wątki, bo się rozkleiły, albo Domin nam tu zadymę robi :idea: nie wiem o co kaman kolego:) ja tym bardziej, założyłeś dwa oddzielne wątki, w jednym zdjęcia, w drugim opis, więc połaczyłem a ,o to chodzi ,przepraszam, jestem ostanio rozkojarzony... pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 28, 2011 Cholewka... że też nie mam jakiegoś np. monstera czy też 12K... taka papuga to jedno z moich marzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Cholewka...że też nie mam jakiegoś np. monstera czy też 12K... taka papuga to jedno z moich marzeń. i mam jeszcze do niej Weberki panie mini:) ps.dziekuje za pomoc w wyborze koloru ramy ...miales racje ,biala rama-bedziesz szczesliwy:) jestem.. a teraz placze poniewaz musze "oddac" papuge ,..:( a moze nerke sprzedac..hmm :) pozdro Mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Weberki niestety za mojej kadencji nie zagraja w papudze , ps.tez chce je sprzedac za podobna kwota jaka dalem Tobie ,Mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 papuga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 900ss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Dobra .juz nie bede zarzucla wiecej fotek. Caly remont to moja zasluga . Podziekowania dla Macieja Z., za nieoceniona pomoc merytoryczna . Dla Miniego jak juz wspomnialem za namowienia na biala rame :) "Projekt ducat" -prawie sie udalo ukonczyc przed 30stka :) "Projekt Junak" ukonczylem jako 21latek co teraz?:) powiem Wam ,ze z Junakiem bylo wiecej "roboty" , papuga to pestka przy starym junkersie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 "Projekt Junak" ukonczylem jako 21latek żeby nie zaśmiecać wątku - domino poszedł do Ciebie PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 29, 2011 Eeeeee, sprzedajesz papugę????!!!!!!! :shock: ...co jest, wszyscy nagle sprzedają stare SS-y. Robi mi się smutno...:( ...niedługo zostanę tu sam jak palec... :( No ale trudno, widac masz swoje powody i wydaje się, że są poważne... Powodzenia w sprzedaży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Eeeeee, sprzedajesz papugę????!!!!!!! :shock: ...co jest, wszyscy nagle sprzedają stare SS-y. Robi mi się smutno...:( ...niedługo zostanę tu sam jak palec... :( No ale trudno, widac masz swoje powody i wydaje się, że są poważne... Powodzenia w sprzedaży! jesli uda mi sie sprzedac multinke (juz bez silnika) to papuga zostanie ze mna...i poczeka na nastepny sezon -nie chce latac na starych gumach i wyciagnietym lancuchu, dla tego pomyslem ,ze bedzie rozsadniej wskoczyc na cos tanszego ,moj budzet(rozsadek juz przemawia) na papuge juz sie dawno skonczyl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 30, 2011 No właśnie... w naszym pięknym kraju zbyt często stajemy przed takimi dylematami, natury finansowej ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Maj 2, 2011 do konca maja papuga zostaje ze mna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 2, 2011 ufff.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach